To je to što me zanima!

Novković prekinuo trogodišnju vezu s Ivom: Hvala ti za ljubav

Glazbenik je vezu s 37-godišnjom Ivom Višošević započeo dok je bio u braku s tada trudnom bivšom suprugom Lucijom s kojom je u braku bio devet godina
Vidi originalni članak

Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put, započeo je Boris Novković (47) status o kraju ljubavi s Ivom Višošević (37). 

Glazbenik i likovna umjetnica prekinuli su poslije tri godine. 

Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega - zaključio je Boris. 

Pjevač je s Ivom bio tri godine, a prije nje devet godina je proveo u braku s diplomiranom novinarkom Lucijom. Par se rastao u ožujku 2012. godine. Zajedno imaju sinove Nou (6) i Bona (3). 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ivič 04.09.2015.

    ma to su naši gdje bi bili pokvareni?

  • ivič 04.09.2015.

    ma daj malo je mlađi od mene i znači to mu 3 žena grozno!Ako 2 braka ne valjaju krivnja je u njemu definitivno!Ja ču slaviti 30g braka nije nikad brak idealan ali zbog obitelji,djece,vjeru u ljubav trba više truditi!

  • big mama big tata 03.09.2015.

    Boris ima krizu godina, muška menopauza, to je njegova dijagnoza. Nikada se ne smije ostaviti žena koja je trudna...ne želim ni pomisliti koliko je Luciji bilo teško. Nadam se da se neće pomiriti pod izgovorom "radi djece", jer bi to djeci bila još jedna trauma više u njihovim nježnim godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare