To je to što me zanima!

Novogodišnja odluka: Ljudski Ken odučio izvaditi šest rebara

Rodrigo Alves, poznatiji kao živa lutka, otkazao je božićni domjenak u svojoj kući jer je, kako tvrdi, postao debeo. Kaže kako više ne stane u svoja stara odijela
Vidi originalni članak

Stjuard Rodrigo Alves (34) poznat je po opsesivnoj ljubavi prema operacijama i težnji da ima savršeno tijelo. Brazilac je od 2004. bio na 50-ak zahvata na koje je potrošio preko dva milijuna kuna. 

Alves je ovaj tjedan otkazao božićni domjenak u svojoj kući jer je, kako tvrdi, postao debeo. Ne želi dolaziti ni na blagdanske zabave prijatelja. 

- Ne želim da me itko vidi. Nijedno odijelo mi više ne odgovara. Ne mogu prihvatiti činjenicu da ću morati nositi veći broj odjeće - kaže Rodrigo. 

Brazilac se nedavno podvrgnuo detoksu u Indiji koji mu je pomogao da privremeno izgubi kilograme. 

Međutim, i dalje se boji da će se vratiti na težinu koju je imao prije operacija. Kako bi riješio problem planira ukloniti šest rebara nakon Nove godine.

- Moje tijelo postaje sve veće i morao sam donijeti odluku i nešto poduzeti. Kirurzi smatraju da je riskantno ukloniti šest rebara, ali mene to ne zanima. Operacija će biti u prvom tjednu siječnja - izjavio je najpoznatiji Ken. 

Prije nekoliko mjeseci najavio je da će operacijom ugraditi želučanu premosnicu, zahvat koji uobičajeno obavljaju pretile osobe kako bi smršavjele. Ipak, od plana je odustao jer je odlučio smršavjeti na prirodan način.

Na nacionalnoj talijanskoj televiziji su ga nedavno prozvali čudovištem što ga je naljutilo.

- Neću dopustiti da me netko maltretira. Moja poruka je takva da u životu možete biti što god želite dok god imate volje i odlučnosti - rekao je Brazilac. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • julia04 11.12.2017.

    bas imam nekih zdravstvenih problema vucem ih mjesecima ortopedi mi ne mogu pomoci, nesto ne bas cesto ... iritantno je ... ali kad vidim ovo, uvu bolest u glavi ... ma ja sam super

  • 10.12.2017.

    koliko se iz djetinjstva sjecam Ken nema one muske stvari tako da je to jedini visak koji trenutno treba ukloniti.

  • sexy_trubadur 10.12.2017.

    ovaj vise nema mozga da vadi ,sad je poceo rebra

Komentiraj...
Vidi sve komentare