To je to što me zanima!

Nucci ima duet sa Severinom i u svibnju dolazi u Arenu Zagreb: Radujem se. Dat ću sve od sebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpski reper nedavno je bio gost na koncertu Aleksandre Prijović, a već ima snimljeni hit sa Severinom. Na glazbenim platformama ima desetke milijuna slušanosti, a posebno se raduje 'Balkan festivalu' u Areni Zagreb
Vidi originalni članak

Srpski reper Nucci, pravoga imena Igor Panić, već nekoliko godina vlada regionalnim trending ljestvicama, a njegovi hitovi imaju i po nekoliko desetaka milijuna pregleda. Pjesmu 'Crno oko' poslušalo je gotovo 35 milijuna ljudi, dok hit 'Vroom' ima 20 milijuna slušanja više. Prošle godine objavio je i duet sa Severinom pod nazivom 'Metak' koji je ubrzo postao hit na čitavom Balkanu. Te i druge uspješnice izvest će u zagrebačkoj Areni 11. svibnja u sklopu 'Balkan festivala'.

'BALKAN FESTIVAL' ANKETA Poznati srpski trap i folk pjevači dolaze u zagrebačku Arenu. Idete li na koncert?

Veseli se hrvatskoj publici

- Jako se radujem najvećoj posjećenosti i svom najbrojnijem koncertu u Hrvatskoj. Da ne otkrivam mnogo, samo ću reći da jedva čekam izaći na pozornicu i dati svoj maksimum - rekao je Nucci za Story i dodao:

- Oduvijek sam se nadao uspjehu, ali ni u najluđim snovima nisam očekivao ovoliki. Beskrajno sam zahvalan svima koji slušaju moju glazbu i dolaze na moje koncerte, bez njih ne bih bio ovdje.

Uz njega će nastupiti još Voyage, Desingerica, Barbara Bobak, Zera, Corona i Rimski te Sajfer.

NUCCI Srpski reper nakon nastupa kod Prije u Osijeku: 'Napunio sam i ja dvoranu, ali ovo je čarobnije'

Nastupio s Prijović

Nucci je prije mjesec dana u Osijeku imao priliku nastupiti kao gost Aleksandre Prijović.

- Volim ljude kao Prijović, kad sam je prvi put sreo, imao sam osjećaj da sjedim s prijateljicom iz srednje. Drago mi je da ljudi to shvaćaju kroz ove koncerte, vidim da to prepoznaju - rekao je reper tad.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare