To je to što me zanima!

Nudi joj 30 milijuna kuna: Kris se želi riješiti sinove zaručnice

NEMORALNA PONUDA Nakon što je Blac Chyna napustila zaručnika Roba i odvela njihovu kćer, baka Kris je želi ‘otkupiti’. Bivšoj striptizeti ponudila je pozamašnu svotu novca
Vidi originalni članak

Kris Jenner (61) dosadile su stalne svađe i prekidi njezina sina Roba Kardashiana (29) sa zaručnicom Blac Chynom (28). Bivšoj striptizeti ponudila je gotovo 30 milijuna kuna da od nje ‘otkupi’ svoju unuku Dream.

Kad su u javnost procurile poruke koje je Blac Chyna slala svojoj najboljoj prijateljici, a u kojima se hvalila da vara svog zaručnika Roba Kardashiana, Chyna je pokupila stvari iz zajedničkog doma i odvela njihovu zajedničku kćerkicu Dream Renee. Robova majka Kris sažalila se nad sinom pa je odlučila preuzeti brigu o jednomjesečnoj djevojčici.

Rob i njegova zaručnica zajedno su od siječnja, a kćer su dobili početkom studenog. Njihovoj romansi protivile su se Robove sestre, pogotovo Kylie. Naime, ona hoda s bivšim zaručnikom Blac Chyne, reperom Tygom (27), s kojim je u vezi Chyna dobila dječaka Kinga Caira (4). Rob i Chyna nisu se oglasili o ‘velikodušnoj’ ponudi njegove majke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Jersey 31.12.2016.

    Nos ce joj otpast 😁

  • laly01 27.12.2016.

    Glupos..pa zna se zasto je striptizeta ostala trudna sa njim sigurno ne zato sta je ljep i zgodan..

  • Cukrena 27.12.2016.

    Nije u šoldima sve ..mada ovakvi ljudi za drugačije ni neznaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare