To je to što me zanima!

Nuša: Htjela sam se zbog Mije preseliti u Zagreb, 'nogirao' me

'Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro da dođem u Zagreb i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo', rekla je Nuša
Vidi originalni članak

Slovenska pjevačica Nuša Rojs (28) ušla je u show 'Gospodin Savršeni' s namjerom da promovira svoje pjesme i stekne popularnost i u Hrvatskoj. Ona se toga nije sramila, iako su joj djevojke to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce Mije Matića (27).

Ipak, malo po malo, Mijo i Nuša su se upoznavali i zbližavali. Prvi poljubac pao je na Brijunima i od tada je sve krenulo na bolje. Simpatična Nuša oduševila je 'Savršenog' svojom energijom, ali i strašću prema glazbi. Na finalnoj ceremoniji, Mijo je morao odabrati između Nuše i Mihaele.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednja ruža tako je pripala fatalnoj Slovenki. Time joj je Mijo pokazao da bi htio s njoj ostvariti neki dublji odnos i kad prestane snimanje showa. To se nije desilo.

- Kad je show završio, Mijo je bio kao malo dijete i govorio kako smo sami, bio je sretan - rekla je Nuša za RTL Exkluziv. 

Otkrila je kako je ostala neko vrijeme u Zagrebu i da je upoznala velik dio njegovih prijatelja.

- Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu i rekla sam da ću se prijavit - dodala je i otkrila kako smatra da je to Miju preplašilo. 

- Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo - rekla je tužnim glasom. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Nuša je na društvenoj mreži obožavateljima također otkrila istinu.

- Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno napravila sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa... Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme... Hvala - napisala je Slovenka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Slavonka60 20.10.2019.

    Ja mislim da je to samo promocija sa jedne i druge strane..koliko traje to upoznavanje, nisam pratila? Nikad, baš nikad nebi na ovakav način tražila dečka.

  • PejoGudelj 20.10.2019.

    sve je dobro odglumio ima je neku ozbiljnu vezu prije ulaska tako da to nije nista cudno

  • PejoGudelj 20.10.2019.

    kada mozes da biras a imas priliku uvjek se dogodi ono kao igra na srecu mislis da si dobio malo a onda na kraju sve izgubis

Komentiraj...
Vidi sve komentare