To je to što me zanima!

Nuša pisala dnevnik u showu: 'Trebam prihvatiti što bude...'

Sedamnaest djevojaka je otišlo, sve je tiho, mirno, nigdje nikoga, vizažistice su pospremile svoju šminku, ostala je samo još odjeća za finale, napisala je Nuša
Vidi originalni članak

Slovenka Nuša Rojs (28), kandidatkinja koja se u posljednjoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' izborila za Miju Matića (28) na društvenim mrežama prisjetila se finalne večeri. 

- Sedamnaest djevojaka je otišlo, sve je tiho, mirno, nigdje nikoga, vizažistice su pospremile svoju šminku, ostala je samo još odjeća za finale... Ne znam što da mislim, najbolje da ništa ne kažem i da budem samo zahvalna što sam ovdje gdje jesam i da prihvatim sve što bude - napisala je Nuša koja je u svom dnevniku detaljno opisivala sudjelovanje u showu. 

U manje od sat vremena 'skupila' je više od tri tisuće lajkova, a brojni pratitelji komentirali su kako bi rado voljeli pročitati cijeli dnevnik. 

Podsjetimo, Mijo je bio drugi hrvatski 'Gospodin Savršeni', a Nuša je pobijedila i na neko vrijeme osvojila njegovo srce. Ipak, njihov odnos nije najbolje funkcionirao. 

POGLEDAJTE VIDEO I DOZNAJTE RAZMIŠLJA LI 'GOSPODIN SAVRŠENI' GORAN JURENEC ZAPROSITI HANU RODIĆ:

- Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo - rekla je tužnim glasom Nuša.

Gledatelji showa bili su razočarani, a za sve su krivili Matića.

- Nuša, ti si jedna mlada, predivna cura, život je pred tobom.. Zaslužuješ pametnijeg, mudrijeg i zrelijeg muškarca.. Mijo ti nije dorastao.. - napisala joj je pratiteljica na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • serpentine 08.02.2020.

    Ajme pa dokad ces istu temu musti..odj te i pomiri se vise s time

  • 07.02.2020.

    Predivna cura, spasila se, a on je jedini koji je izgubio.

  • frajer.2 07.02.2020.

    Jel ima koja slovenka, a da je zgodna? Sve kao da su na isti kalup

Komentiraj...
Vidi sve komentare