To je to što me zanima!

O, ne! Lohan su ukrali računalo s njezinim golim fotografijama

Problematična glumica na računalu navodno ima fotografije na kojima je gola i koje je snimila prije nekoliko godina. LiLo kaže da ima i neke 'škakljive' mailove
Vidi originalni članak

Glumica kaže da su joj računalo ukrali u zračnoj luci u Šangaju i nudi nagradu onome tko ga vrati. Lindsay Lohan (27) dodala je kako se boji da u javnost ne procure njezini mailovi koje je razmjenjivala s Woodyjem Allenom i Lady GaGom.

Problematična glumica na računalu navodno ima fotografije na kojima je gola i koje je snimila prije nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • SaraBognar 09.01.2014.

    Mailovi s Gagom mogli bi biti, hmmm, zanimljivi. Navodno je Lindsay prosle godine bila pred bankrotom pa se Gaga ponudila da joj posudi novca, no ona se naljutila na nju(ne znam iz kojih razloga) pa se onda i G naljutila. Jaaako bih voljela vidjeti tu "svađicu"...:) I KAO BOGA VAS MOLIM, DAJTE SE NAKON SEST GODINA NAUCITE DA NIJE Lady GaGa, nego Lady Gaga!

  • WOMANIZER 09.01.2014.

    pa za mailove ne trebaju tvoj komp! :)

  • kojlprb 09.01.2014.

    Već viđen napad bolesti zvan Severinanitis. Manifestacija iste kreće iz bezazlenog javnog ispada prema kroničnom psihosomatskom oboljenju uz periodičke ispade u vidu porno domačeg uradka, glupih obleka i ispada na pozornici, glupih izjava u medijima, konzumacije narkotika, izmišljenih krađa predmeta moderne tehnologije (PC, mobitel i sl), i na kraju medijski dogovorenih brakova, rađanja djece (nažalost) koja služe iskljućivo za prepucavanje sa bivšim partnerom, povlaćenje po sudovima, pisanjem škakljivih memoara i da više ne nabrajam. Završni ishod je isti za sve koji su oboljeli od spomenute bolesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare