To je to što me zanima!

Obdukcija potvrdila: Bob Saget nije umro zbog droge ni nasilja

Medicinski ured okruga Orange jutros je obavio obdukciju Boba Sageta, a vještaci su sada objavili priopćenje s rezultatima te potvrdili da uzrok smrti nije droga ni nasilje
Vidi originalni članak

U nedjelju je u 66. godini preminuo američki komičar Bob Saget, najpoznatiji po ulozi oca u 'Punoj kući'. Njegovo je tijelo pronađeno u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je bio na turneji. Prema izjavi iz ureda šerifa, nije bilo tragova nasilne smrti ili uporabe narkotika, a sada je to potvrdila i obdukcija, piše CNN.

Medicinski ured okruga Orange jutros je obavio obdukciju Boba Sageta, a vještaci su sada objavili priopćenje s rezultatima. 

- U ovom trenutku nema dokaza o nasilju ili korištenju droga - rekao je glavni medicinski istražitelj Joshua Stephany za CNN.

- Uzrok i način smrti čekaju daljnje proučavanje i istragu za koja bi moglo potrajati od 10 do 12 tjedana -  dodao je.

IMAO JE 65 GODINA Kolege i prijatelji opraštaju se od Boba Sageta: 'Predivno biće. Slomljen sam i potpuno u šoku'

Od komičara su se danas oprostili brojni slavni kolege, među njima i glumci iz 'Pune kuće' - sestre Olsen, John Stamos, Dave Coulier i Candace Cameron.

- Bob je bio najbrižniji, najsuosjećajniji i najvelikodušniji čovjek. Jako smo tužne što više nije s nama, ali znamo da će i dalje biti uz nas kako bi nas vodio jednako dostojanstveno kao i do sad - izjavile su blizanke Mary Kate i Ashley Olsen (35) za časopis People. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Čistokrvni gmo free 11.01.2022.

    Komentatori zato što za svakog glumca,nogometaša ili neke druge javne ličnosti koja umre iznenada iz nepoznatih razloga pišete da je umrla od "zdravlja" na kapaljke daju da se komentiraju smrtni slučajevi...🤫

  • citizen86 11.01.2022.

    obdukcija koja traje 10-12 tjedna..... zna se sto je pisac htio reci

  • say no.... 11.01.2022.

    E da se cijepio petom dozom bilo bi drugačije.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare