To je to što me zanima!

Obdukcija tijela otkrila je tajne: 'Jackson imao ožiljke od igli...'

Sada su poznati novi detalji o izgledu tijela pokojnog pjevača. Navodno su Jacksonove ruke bile prepune ožiljaka i modrica od igala. Pretpostavlja se da je konzumirao jake droge jer je patio od nesanice
Vidi originalni članak

Deseta godišnjica smrti Michaela Jacksona prolazi u znaku afere s pedofilijom i šokantnih detalja koje o okolnostima smrti otkriva dokumentarac 'Killing Michael Jackson' koji je prikazan nekoliko dana prije godišnjice.

Strane medije posljednjih dana pune vijesti o detaljima s obdukcije tijela pokojnog pjevača, pa se saznalo da je Michael Jackson zapravo bio ćelav te da su uz njegovo mrtvo tijelo u krevetu pronašli lutku i fotografije beba.

Sada su poznati novi detalji o izgledu tijela pokojnog pjevača. Navodno su Jacksonove ruke bile prepune ožiljaka i modrica od igli. Pretpostavlja se da je konzumirao jake droge jer je patio od nesanice.

U ZLATU JE Jacksonova obitelj strahuje od pljačkaša pa mu betonirali lijes

Na tijelu su mu pronađeni i brojni ožiljci od plastičnih operacija koje je uvijek negirao. Primjerice, iza uha je imao nekoliko ožiljaka od operacija, a nos mu je bio u katastrofalnom stanju, piše Daily Mail.

Ožiljaka od operacija bilo je i na bradi i vratu, ali i na ostalim dijelovima tijela.

Podsjetimo, za Jacksonovu smrt osuđen je doktor Conrad Murray (66), koji mu je dao nedozvoljenu kombinaciju lijekova. O životu i smrti pokojnog Jacksona progovorio je njegov nekadašnji tjelesni čuvar Matt Fiddes. On tvrdi da je Jackson predosjećao smrt i da je danima zvao obitelj i prijatelje da ga posjete.

- Predosjećao je nešto i htio je biti okružen svojim bližnjima - kaže Fides.

10. OBLJETNICA SMRTI 'Bio je predator pedofil koji je zlostavljao na desetke djece'

Michael Jackson imao je 50 godina u trenutku smrti, a preminuo je od prevelike količine propofola, snažnog anestetika koji je uzimao sa sredstvom protiv tjeskobe i lijekovima protiv nesanice. Pokopan je na groblju Forest Lawn u Glendaleu, sjevernom predgrađu Los Angelesa, gdje su svoje mjesto našli i filmske zvijezde kao što su Humphrey Bogart i Clark Gable

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 


 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 29.06.2019.

    sad nakon 10 godina opet svašta pišu,,možda se predozirao tabletama protiv bolova

  • sOliver 29.06.2019.

    Umro je od predoziranja propfolom koji se uzima venozno... Ne kužim na što aludirate i što je tu čudno

  • -Lima-ZG-U-❤ 29.06.2019.

    Ali ste rani s informacijama ha ha ha ma da ro je 24 sata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare