To je to što me zanima!

Obitelj Davida Carradinea sumnja da ga je netko ubio

Policija, koja će za tri tjedna saznati rezultate autopsije, sumnja na samoubojstvo. No njegova obitelj to ne prihvaća, nego sumnja da su ga ubili
Vidi originalni članak

Davida Carradinea (72), koji je na Tajlandu snimao film, prije dva dana sobarica je pronašla u ormaru hotelske sobe u Bangkoku s najlonskim užetom oko vrata i crnim konopcem oko zglobova i penisa. Glumčev menadžer Chuck Binder izjavio je da je vješanje bilo slučajno. Tada su krenule glasine o perverzijama američkoga glumca, koje su završile srčanim udarom. Policija, koja će za tri tjedna znati rezultate autopsije, sumnja na samoubojstvo, piše AP. No njegova obitelj to ne prihvaća, nego sumnja da su ga ubili.
- Sada pregovaramo s tajlandskom policijom da dopusti FBI-u istragu - rekao je za CNN odvjetnik glumčeva brata Keitha. Lokalni mediji pišu kako je Carradinovo tijelo jučer ujutro avionom prebačeno u Los Angeles. No američka ambasada to još nije potvrdila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skolic3 07.06.2009.

    Ma svake novine pišu drugačije,prvo špaga oko vrata pa ručnik pa najlon...samo mi nikako nije jasno kako se netko može objesit sjedeći u ormaru???Ista sudbina kao i Michaela Hutchancea iz INEXS. Kak netko može uživat u drkici s omčom oko vrata koja se steže?Ili je ipak nekaj drugo u pitanju.

  • sara70 06.06.2009.

    nuto cuna heheeee

  • fiume333 06.06.2009.

    Ima lijepu zenu ,ali draza mu je piletina.Stari magarce to te je i kostalo glave

Komentiraj...
Vidi sve komentare