To je to što me zanima!

Obitelj gubi nadu: Vode Bobbi kući kako bi preminula u miru

Kći pokojne pjevačice u komi je od 31. siječnja ove godine. Dok obitelj želi da dostojanstveno umre, njezin otac je rekao kako ju nikad neće isključiti s aparata
Vidi originalni članak

Bobbi Kristina hospitalizirana je početkom ove godine nakon što ju je njezin dečko Nick Gordon pronašao bez svijesti u njihovom stanu. 

Od tada je u komi i njezino stanje je nepromijenjeno. Članovi obitelji željeli bi da Bobbi Kristina dođe kući, no njezin otac Bobby Brown (46) protivi se o tome. 

- Ako postoji i minimalna šansa za njezin oporavak, Bobby neće dopustiti da se njegova kćer skine s aparata za održavanje na životu - rekao je izvor blizak obitelji. 

Najbliži članovi i Bobbi i dalje obilaze i svaki dan se mole za njezino ozdravljenje. Njezina majka Whitney preminula je u veljači 2012. godine od predoziranja. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Dracubecca 16.06.2015.

    kako da dijete isključiš...uh

  • MyaMikic 15.06.2015.

    tako mi je zao te cure jadne.....

  • nerminius 15.06.2015.

    Nema valjda ničeg goreg kad se oženiš pa shvatiš da si se oženio za autodestruktivnu osobu. Prvo supruga, sad i kći. Ne znam, osobno mislim da ne bih to preživio, to mora biti strahovita bol od koje se ne može ni disati, ni spavati, ni jesti, ni izaći van među ljude. Ne daj Bože nikome. Problem je u tome što ih je između ostaloga on i uvukao u svijet droge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare