To je to što me zanima!

Obitelj i prijatelji Britney Spears su organizirali intervenciju za nju: 'Bojim se da će umrijeti...'

Prema prvom planu Britney je trebala živjeti oko dva mjeseca u iznajmljenoj kući gdje bi primala liječničku pomoć i psihološko savjetovanje
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (41) ima problema s mentalnim zdravljem i sa zlouporabom supstanci. Oba problema su postala toliko kritična da su njeni bližnji planirali intervenciju, prenosi TMZ

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bojim se da će umrijeti - rekao je jedan izvor za TMZ. 

Više ljudi je potvrdilo da su uznemireni njezinim ponašanjem i da uzima lijekove 'koji je podižu'. Bliski izvori tvrde da Britney sve češće ima ispade i ne uzima lijekove za stabilizaciju raspoloženja. 

Izvori također navode da je njezin menadžer unajmio kuću na području Los Angelesa na nekoliko mjeseci, a plan je navodno bio da Britney odvedu u kuću, gdje će biti i njezin suprug Sam Asghari (28), njezin menadžer i liječnici, kako bi je pokušali uvjeriti da joj je potrebna pomoć. U plan nisu bili uključeni njen otac Jamie i njezina dva sina.

Prema prvom planu Britney je trebala živjeti oko dva mjeseca u iznajmljenoj kući gdje bi primala liječničku pomoć i psihološko savjetovanje. No, plan se promijenio u utorak nakon što je pjevačica primijetila da se nešto sprema oko nje bez njezinog znanja. 

Izvori tvrde da je Britney na kraju ipak pristala na sastanak s liječnikom, ali se ne zna točno je li to bio liječnik ili terapeut. TMZ prenosi da se pjevačica u srijedu sastala s liječnikom i da je 'prošlo dobro'.

Podsjetimo, Britney je prošli mjesec viđena u restoranu u blizini svojeg doma u L.A.-u, a svjedoci su rekli da se ponašala manično. Na videu koji je netko od prisutnih snimio moglo se čuti da pjevačica priča besmislice. Ona se nakon toga obratila fanovima na Instagramu i rekla da nije imala slom, nego je samo malo više popila. 

ZABRINUTI SU Policija banula na vrata Britney Spears: 'Njezini su nas fanovi neprestano zvali da je obiđemo'

Ubrzo nakon toga je na Instagramu u jednoj nejasnoj objavi između ostalog napisala da je promijenila ime u River Red. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Lollica31 10.02.2023.

    A jadna Britney..taj svijet nije bio za nju a i ocito nije imala nikoga uza sebe tko bi ju iskreno volio..

  • Nameless 10.02.2023.

    She's so lucky, she's a star, but she cry, cry, cries in her lonely heart...

  • 🦋reti 🦋 10.02.2023.

    Bačena je u surovi svijet gdje je kao sve u redu a i prije toga nije bila dobro. Trebala joj je jedna osoba da je iskreno voli i da to pokaže. Samo jedna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare