To je to što me zanima!

Obitelj ispričala jednu verziju priče, ali prijatelji se ne slažu

Proslavljeni kuhar u utorak je snimao svoj novi kulinarski show, samo nekoliko sati prije nego li je preminuo, a prijatelji i kolege kuhara tvrde kako nije bilo pada u kadi
Vidi originalni članak

Slavni kuhar Gary Rhodes iznenada je preminuo u utorak navečer u Dubaiju u 60. godini, a obitelj je objavila uzrok smrti. Gary je preminuo od ozljeda mozga kad se poskliznuo i udario glavom dok je s obitelji večerao u njihovom domu u Dubaiju, tvrde, no njegovi prijatelji iznijeli su drugu stranu priče i demantiraju te navode. Isto su učinili i iz hotela u Dubaiju. 

- Kategorički tvrdim da Gary nije pao u kadi i da se nije ozlijedio. Smrt je nastupila prirodnim putem i nitko od nas ne može protiv toga. Otuširao se i večerao sa suprugom kad se nažalost to dogodilo - rekao je Jadeep Bhatia, iz PR službe hotela u kojem je kuhar radio, a prenose britanski mediji. 

U 60. GODINI Slavni televizijski kuhar umro iznenada: Proslavile ga frizure

Prijatelji kuhara su istim medijima rekli kako je Rhodes imao izljev krvi u mozak i da je to jedini razlog smrti, iako je obitelj u svojem obraćanju tvrdila suprotno. Proslavljeni kuhar u utorak je snimao svoj novi kulinarski show, samo nekoliko sati prije nego li je preminuo. 

Gary je u više televizijskih emisija pokazivao svoje kulinarsko umijeće, a najviše se proslavio s 'MasterChefom', i 'Hell's Kitchen'. Također, napisao je nekoliko knjiga poput 'Rhodes Around Britain', 'New British Classics', 'Keeping It Simple', 'Time to Eat' i mnoge druge. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Skoko53 01.12.2019.

    Super zeravo jedes,ne pustos, vježbaš, putujes i snimas kaj najvise volis raditi i onda samo umreš. Ostajem pušač :D

  • zastorljev616 29.11.2019.

    Ovaj izgleda ko sin Jim Careya i Clinta Eastwooda

Komentiraj...
Vidi sve komentare