To je to što me zanima!

Obitelj pokopala Ivu Bagić u tajnosti na Mirogoju...

Voditeljičin grob prekrili su bijelim cvijećem. Za Ivin sprovod znali su samo njeni najbliži. Njezina kolegica Ana Brdarić zaplakala je u 'Vijestima'
Vidi originalni članak

Otac Željko, majka Vesna i mlađi brat Josip Bagić s najbližom obitelji i prijateljima u petak su točno u podne na zagrebačkom groblju Mirogoj na posljednji počinak ispratili voljenu kćer, sestru i prijateljicu Ivu (25). Za pogreb RTL-ove voditeljice, koja je preminula u noći na četvrtak nakon šestogodišnje borbe s tumorom na mozgu, nisu znali ni kolege s televizije. Obitelj je sprovod organizirala u potpunoj tajnosti. Na grobu na kojem su pokopani Ivini baka i djed još nije ugravirano Ivino ime. Na bijelom križu napisali su: “Ovdje počiva Iva Bagić”. Obitelj je na grob položila vijence i bukete cvijeća. Na najvećem vijencu od bijelih ruža nema posvete, dok na drugom napravljenom od bijelih ljiljana i gerbera piše: “Posljednji pozdrav dragoj unuci od djeda i bake”. Na buketu od bijelog cvijeća stoji nepotpisana posveta: “Blistavoj zvijezdi što sja u našim srcima”. Na grob su postavili ruže u tegli na kojoj je rukom ispisano: “Našem anđelu od Jasne, Ane, Hane, Fani i Niki”. Za pogreb nije znao ni Ivin bivši dečko, zagrebački odvjetnik Milan Vončina (41). 
- Naš odnos bio je izuzetno emotivan i Iva će mi uvijek biti draga - rekao je u petak Vončina drhtavim glasom. Zaljubljena Iva prijateljima je u danima njihove sreće rekla da ju je Milan držao kao kap vode na dlanu. Opisivala ga je kao pravog borca, baš poput njezina oca Željka i mlađeg brata Josipa. Par je prekinuo u srpnju 2007.  Otkako je izgubila bitku sa zloćudnom bolesti, u grupu “Iva Bagić R.I.P.” na Facebooku učlanilo se 40.000 članova. Ivin brat Josip (24) na profilu je objavio pjesmu “23. prosinca” Tonyja Cetinskog i zahvalio svima na potpori.

PRED KAMEROM ZAPLAKALA ZBOG IVE
Urednica i voditeljica Ana Brdarić (30) u četvrtak navečer je na RTL-u odjavljivala središnje “Vijesti”. Zajecala je prisjetivši se kolegice Ive Bagić. Zadrhtao joj je glas, a suze u očima Ana je prikrila odvraćajući pogled od kamere.

PRIJATELJI: BILA JE NAŠE SUNCE I SREĆA
Pamtit ćemo je po njezinoj hrabrosti, uvijek veselu i nasmiješenu, rekla je Ana Brdarić na kraju središnjih Vijesti RTL-a. Nije izdržala, pa je pred kamerama i zaplakala. Osim Ane, Ive se rado sjeća i njezina prijateljica iz bolnice.
- Nikad neću zaboraviti taj osmijeh, koji je liječio sve oko sebe. Iako sam bolovala od blaže bolesti, Iva me uvijek tješila i podizala u najtežim trenucima. Nikom nije dopuštala da padne u depresiju - kazala je prijateljica preminule Ive Bagić, koja je s njom dijelila sobu u zagrebačkom KBC-u Rebro. Upoznala ju je na početku Ivine teške bolesti.
- Ivu je preteško opisati riječima. Bila je hrabra žena puna optimizma. Iako bolesna, nikad nije plakala - kroz suze je kazala prijateljica. Iva se, dodaje, budila ranije od ostalih, a liječničku vizitu čekala je s osmijehom.
- Ondašnji dečko, koji je stalno bio uz nju, bio joj je potpora. Sjećam se kako joj je u bolnicu dovodio mezimicu mopsicu, koja se s mojim psom veselo igrala. Obožavala je životinje - nastavila je tužno prijateljica.
Iva je prije tri godine kazala da je naučila živjeti sa zračenjima. Uvijek je isticala kako se ne osjeća bolesno i neće odustati od života.
- Život je prelijep i prekratak da bih ga se odrekla, a vjera u ljude od ranog djetinjstva moj je najveći životni moto - kazala je Iva.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • englez 07.05.2010.

    Oko moje crno ,ja više ništa nevidim, ali imam obitelj, to su tvoji i moji frendovi,sjeti se svih onih roštilja i paetya!!!! Sjjeti se frendova koji te nikad neće zaboravit!!!!!!

  • rokoxy1 07.05.2010.

    neznam sta reci nego pocivaj u Bozijem miru !

  • englez 07.05.2010.

    Nemojte mi zamjerit dragi prijateli ,ali ove oči pola su moga bića!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare