To je to što me zanima!

Obitelj tuguje: Poginulom Toši torta za 27. rođendan

Tošina majka Domenika sanjala je sina u noći prije dvadesetsedmog rođendana. Smijao se. Zamolio ju je da dođe u manastir i donese mu dar
Vidi originalni članak

Toše Proeski 25. siječnja bi proslavio 27. rođendan. Njegova majka Domenika taj je dan bila pod dojmom neobično živog sna koji je sanjala u noći na sinov rođendan.
- Došao mi je u snu na dan kad sam ga rodila. Sanjala sam ga nasmijanog i vedrog, kakav je uvijek bio. Pogledao me i rekao mi: 'Mama, danas mi dođi u manastir i donesi mi rođendansku tortu’, ispričala je neutješna Domenika svoj san suprugu Nikoli, kćeri Dori i zetu Slavenu.
Iako je do manastira Sv. Preobraženja zimi zbog snijega vrlo teško doći, Tošina se obitelj gotovo odmah s groba u Kruševu uputila u nekoliko kilometara udaljeni manastir da mu ispuni želju.
U dvorištu njihove obiteljske kuće ostao je tužno sjediti Tošin labrador Bas, koji je danima nakon pjevačeve pogibije odbijao hranu i vodu. Prošle godine Toši je uginuo šarplaninac, kojeg je obožavao. Zbog toga je tjednima tugovao. Nedugo prije pogibije Ljiljana Petrović za utjehu mu je darovala malenog labradora.

LJILJANU LABUD SVAKODNEVNO SJETI NA TOŠU
Dan nakon Tošine tragične pogibije 16. listopada prošle godine, u elitnom skopskom naselju Sv. Jovan pojavio se bijeli labud. Odmah se sprijateljio s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović, koja tamo živi. Njezin je stan u prizemlju, pa joj je labud došao do prozora, ispričala nam je Ljiljana. Otvorila mu je ulazna vrata i pustila ga u kuću. Nahranila ga je i otad joj dolazi svaki dan. Zavoljela ga je i nazvala Gagi. Podsjeća ju na Tošu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Awy 28.01.2008.

    .....Ljiljana...mu je darovala labradora??!!!!...Ja mislim da je Tose tog psa poklonio Andrijani.(koliko je to Andrijana rekla).....Dajte provjerite izvore...prije nego sto nesto napisete...............jadna...njegova.....obitelj......nemogu se staviti u njihovu poziciju...ali napola znam kako im je.....R.I.P. Toše....

  • carie 28.01.2008.

    Opet ova INKOBETINA sa svojim zlobnim komentarima u vezi Toše!!!!

  • Inkoba 28.01.2008.

    opet Tose u vjestima, jos malo bice kao 2pac

Komentiraj...
Vidi sve komentare