To je to što me zanima!

Obitelj u bankrotu nakon smrti repera pa skupljaju donacije...

Pjevač Marko Đurovski je na jednom festivalu organizirao prodaju svojih majica, a sav novac dao je reperovoj udovici Danici, koja je nezaposlena
Vidi originalni članak

Srbijanski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je prije nešto više od mjesec dana u Zemunu tijekom kitesurfinga, a sada su njegovoj obitelji u pomoć pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su glumci i pjevači, piše Kurir.

Pjevač Marko Đurovski je na jednom festivalu organizirao prodaju svojih majica, a sav novac dao je reperovoj udovici Danici, koja je nezaposlena. Ovu akciju podržali su glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na Instagram profilima objavili vijest.

- U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj obitelji - napisao je Viktor, a zatim i Aleksandar.

JAVLJAJU SRPSKI MEDIJI: Srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo na paraglajdingu

Inače, Gru s Danicom ima dva sina, Vuka i Relju. Danica je u medijima saznala da joj je suprug poginuo, a reperovim sinovima je tužnu vijest rekao psiholog u školi. 

Danica, prije nego što je rodila, bila je uspješna manekenka, ali zbog udaje se odrekla inozemne karijere. Nakon rođenja prvog sina, povremeno je radila neke reklame, a jedno vrijeme bila je zaposlena u turističkoj agenciji. Nakon što je rodila drugog sina, potpuno se posvetila obitelji pa je Gru bio zadužen za financije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • right_thought 15.10.2019.

    Neka lagano traži posao. RIP reperu

  • Kaka8888 15.10.2019.

    Nedo Bog nikom, najveća tuga koja te može zadesiti..Veliku Gru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare