Show

Komentari 30

Srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo na paraglajdingu

Srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo na paraglajdingu

Prijatelji su ga odmah izvukli iz vode, ali konstatirana mu je smrt, javljaju srpski mediji. Reper se proslavio 90-ih hitom 'Biću tu'. Bio je veliki zaljubljenik u ekstremne sportove...

Poznati srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod nadimkom Gru poginuo je u 47. godini kod Nautičkog kluba 'Zemun' nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu, prenosi Telegraf. 

Pozvana je hitna pomoć, ali liječnici su odmah konstatirali smrt. 

Na svom Instagram profilu s pratiteljima je često dijelio privatne trenutke, a sudeći po fotografijama, Dalibor je bio ljubitelj ekstremnih sportova.. 

Gru je rođen u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd. U glavnom gradu završio je strojarsku školu, ali ubrzo je shvatio kako se želi baviti isključivo glazbom. 

Jedno vrijeme trenirao je vaterpolo, a posljednjih godina slobodno vrijeme koristio je skijajući i igrajući košarku. 

Dalibor se odmah nakon srednje škole počeo baviti glazbom. Sa hitom 'Biću tu' probio se na scenu i postao jedan od najpopularnijih repera 90-ih. 

Ubrzo se probio na glazbenu scenu, a iza sebe ostavio je hitove među kojima su ''Ljuba nudi ljubav'', ''Srce'', ''Pravo u raj'', ''Samo za tvoje oči'', ''Ti to zoveš ljubav''. 

Gru je 11 godina bio u braku s umirovljenom manekenkom Danicom s kojom je imao dva sina - Vuka i Relju. Danica je s 15 godina modne piste zamijenila mirnim obiteljskim životom. 

Kako prenose srpski mediji, brojni prijatelji oprostili su se putem društvenih mreža, a neki su odmah nakon nesreće stigli u obiteljski dom na Vidikovcu. 

Najčitaniji članci