To je to što me zanima!

Obitelj u šoku: Paris Jackson je trudna i planira vjenčanje?

Glasine koje su zaprepastile Hollywood krenule su nakon što je kći Michaela Jacksona izašla iz restorana u kojem je pila samo vodu i trbuh joj je bio zaobljen
Vidi originalni članak

Kći pokojnog kralja popa ima dečka, no ne želi otkriti tko je on jer privatni život po uzoru na oca skriva od medija. Paris Jackson i njen dečko navodno očekuju bebu. Vijest da je 16-godišnja Paris trudna još nije potvrđena, no strani mediji pišu da je cijela obitelj Jackson šokirana zbog trudnoće. 

Glasine da je Paris trudna krenule su kad su je vidjeli kako s dečkom izlazi iz restorana. Trbuh joj je bio poprilično zaobljen i očevici iz restorana govore da je odbila piti alkohol i da je nazdravljala s vodom.

Nekoliko dana prije toga vidjeli su je kako u draguljarnici razgledava prstenje pa se nagađa da se zaručila i planira vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • SUSSIE_1 18.09.2014.

    Žao mi je te djevojke. Teško je podnijela šok zbog očeve smrti. Izgubila je jedinu osobu koja ju je stvarno voljela i brinula se za nju. Ostala je sama u najgorem životnom razdoblju. Traži ljubav, a pitanje je koga će naći...iskrenog prijatelja ili dobrog glumca. Jacksonova slava i novac možda više odmažu nego pomažu. Pitanje je jesu li ljudi koji ju okružuju (uključujući rodbinu, prijatelje, dečka...) tu zbog nje ili je samo žele dobro iskoristiti...baš kao što su nekad iskorištavali i MJ.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.09.2014.

    isuse bože!!!

  • Freya 10.09.2014.

    Dakle, kod nas djeca od 16 godina ne smiju piti alkohol. U americi ispod 21 godine a oni komentiraju kako su se svi cudili sto je odbila piti alkohol? Pjcp sta, elitna djeca smiju vec sa 5 godina piti????

Komentiraj...
Vidi sve komentare