To je to što me zanima!

Objavili datum kada će emitirati posebnu epizodu 'Prijatelja'

Serija je s prikazivanjem na NBC-ju završila 2004. godine, a bila je jedna od najpopularnijih TV serija u 1990-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta
Vidi originalni članak

O okupljanju ekipe iz serije 'Prijatelji' šuškalo se nekoliko godina. Snimanje je prvotno trebalo biti prije više od godinu dana, ali zbog pandemije korona virusa je odgođeno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je streaming servis HBO Max objavio da će se specijalna epizoda 'Prijatelja' emitirati 27. svibnja. U njoj će se pojaviti brojni slavni gosti poput Justina Biebera, Lady GaGeReese Witherspoon...

Gledatelji jedva čekaju vidjeti zajedno na setu svih šestero originalnih glumaca; Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

PAZI NA DETALJE Savršeno organizirana kuhinja Courteney Cox, po uzoru na njezinu Monicu iz 'Prijatelja'

Serija je s prikazivanjem na NBC-ju završila 2004. godine, a bila je jedna od najpopularnijih TV serija u 1990-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 14.05.2021.

    Proslo je 17 god otkako.se prestala snimati samo posebna epizoda to da 

  • Oblak11 13.05.2021.

    Bas sam je volila gledat,barem me nasmijala

  • Baka Prase Fan 13.05.2021.

    očajna serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare