To je to što me zanima!

Objavljen spot za 'Ostavljenu': Seve pjesmu posvetila ženama

U videospotu za pjesmu 'Ostavljena', koja je Severinin šesti singl s aktualnog albuma 'Dobrodošao u klub', iskorišten je nastup sa zagrebačkog koncerta u Areni
Vidi originalni članak

Dok je Milan Popović ovog tjedna ljetovao sam na Hvaru, Severina je upravo objavila novi singl znakovitog imena 'Ostavljena'.

- Glazbu i tekst sam napisala dok sam bila trudna - napisala je Seve na svom Facebook-profilu, a pjesmu je posvetila svim ženama.

- To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama 'Pogled ispod obrva' ili 'Šta me sad pitaš šta mi je'. Dok smo snimali album, ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album molili su me da je ne zapostavim i da za nju snimim spot - dodala je Severina.

U videospotu za njezin šesti singl s aktualnog albuma 'Dobrodošao u klub' iskorišten je nastup sa zagrebačkog koncerta u Areni.

- Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimku sa zagrebačkog koncerta. Meni se to jako sviđa - kaže Severina.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ivanchyca 27.07.2013.

    nznm čemu ovaj čik u ruci i ta čaša, ko neka očajnica, fuj.. pjesma nije loša, al spot je po meni tragičan -.-

  • djetelinaprestani 27.07.2013.

    kako strasno sto na ovo trosim i minutu...

  • astra24 27.07.2013.

    Malo mi je već dosadna ta njena instant psihologija,ona ide iz krajnosti u krajnost ili šibne cajke da ti se kosa digne na glavi ili se ubaci u skoro pa recitaciju priručnika iz psihologije,ali izgleda da to uz popriličnu dozu seksepila dobro prolazi.Žena ima smisla za biznis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare