To je to što me zanima!

Obnovili su turbulentnu vezu: Stefany s dečkom na Stradunu

Veza tenisača Tomislava Perića i manekenke započela je prije tri godine. Kao razloge prošlogodišnjeg prekida Stefany je navela brojne trzavice i nerazumijevanje
Vidi originalni članak

Prošle godine u ožujku Stefany Hohnjec (23) prekinula je turbulentnu vezu s Tomislavom Perićem (25), no sudeći prema fotografijama iz Dubrovnika, par je opet zajedno. Manekenka i tenisač prošetali su Stradunom. Par se držao za ruke.. Dok je Stefany bila dobro raspoložena i cijelo vrijeme se smijala, njezin dečko nije bio oduševljen prisustvom fotografa. Bio je namršten i gledao u pod.

- Istina je da smo ponovno u vezi. Kod njega sam u Dubrovniku i sretna sam - rekla nam je Hohnjec te dodaal da ne bi o tome zašto su se pomirili.

- Slika govori više od riječi - zaključila je manekenka.

Njihova veza započela je prije tri godine, a kao razloge prošlogodišnjeg prekida Stefany je tada navela brojne trzavice.

- Putevi su nam se razišli. Počeo me isključivati iz važnih odluka, a naše svađe su znale trajati i po deset dana - rekla je tada Stefany. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zlatko 15.08.2011.

    dok je malo okolo ćistila naoružanje ko njena sestra

  • Tulipancic 15.08.2011.

    a di joj je sad onaj seik, mora da covik vec ima 5 zena pa se ona jadna nije mogla uklopit

  • suncana 13.08.2011.

    ja sam iz dbk. tomislav je krasan decko,iz jako vrijedne familije s puno djece i svi su stvarno super. svaki put se sokiram kad ga vidim sa ovom spodobom.P.S. puno je zgodniji u prirodi,nije bas fotogeničan

Komentiraj...
Vidi sve komentare