To je to što me zanima!

Obožavatelji napali Beckhama jer ljubi kći u usta: To je čudno

David Beckham objavio je fotografiju zbog koje je pokrenuo raspravu na Instagramu. Naime, bivši nogometaš je podijelio 'fotku' na kojoj svoju kći Harper ljubi u usta
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš David Beckham (42) na društvenoj je mreži objavio fotografiju na kojoj kćer Harper Seven (5) ljubi u usta i time pokrenuo žustru raspravu.

Fanovi su ga napali jer misle da to nije primjereno ponašanje za roditelja i da takve fotografije nipošto ne bi trebao objavljivati.

'Roditelji ne bi trebali ljubiti djecu u usta' i 'Iskreno, to je čudno' samo su neki od komentara. Sličnu reakciju izvazvala je i supruga Victoria (43) prošle godine kad je također objavila fotografiju na kojoj ljubi kćer u usta.

Poznati par ima i tri sina, Brooklyna (18), Romea Jamesa (14) i Cruza (12). Inače, David i Victoria ove godine slave 20 godina veze, a bivši nogometaš za godišnjicu suprugu želi 'iznenaditi' privatnim otokom.

Otok Bird Cay nalazi se na Karibima i za njega će morati 'iskeširati' 60 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • hexadez 07.06.2017.

    Ovako, svi kreteni sto govore da nije normalno da dijete roditelju da pusicu su idioti koji nemaju djecu ili ih imaju a ne vole. Za vas je normalno da muskarac muskarca ljubi u cmar a ovo vam nije normalno? Gonite se. Vi ste taj razlog sto je svijet pun mrznje i sto sve ide u propast. Kreteni jedni

  • CarminaBurana 05.06.2017.

    sta usta su prljava ili?? ljudi vide pedofiliju cim trepnu

  • 04.06.2017.

    Definitivno ne podržavam da roditelji ljube djecu u usta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare