To je to što me zanima!

Obožavatelji presretni: Željko Joksimović dolazi na Rujanfest

Velika pozornica ovogodišnje glazbene manifestacije 'Rujanfest' ugostit će u subotu 17. rujna Željka Joksimovića na veliko zadovoljstvo njegovih vjernih fanova koji će ga imati prilike vidjeti nakon nekoliko godina
Vidi originalni članak

Željko planira prirediti pravi spektakl kojim će zapaliti atmosferu i zasigurno oduševiti sve posjetitelje ovogodišnjeg Rujanfesta.  

Miljenik publike tijekom koncerta izvest će neke od svojih najvećih hitova poput: 'Nije ljubav stvar', 'Ljubavi' 'Lane moje', 'Libero', 'Leđa o leđa' i brojne druge.  Nije tajna da se zagrebačka publika i popularni pjevač vole javno, što dokazuju uvijek rasprodani koncerti, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta. 

Kao i do sada i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 25 kuna. Ne propustite jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, mnogobrojne gastro delicije i provedite nezaboravnu večer uz svoje prijatelje i omiljene zabavljače.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bree77 13.09.2016.

    Ja bih bila stvarno sretna kad on ne bi tako kasnio na koncerte....inace sam fan ali jako me ljuti da pise da je koncert u 21 a on pocinje skoro u 23...nepostivanje obozavatelja....inace divan pjevac sa divnim pjesmama za dusu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare