To je to što me zanima!

Obožavatelji razočarani: Björk je ipak otkazala koncert u Puli

Na žalost, zbog okolnosti na koje umjetnica nije mogla utjecati, koncert prvotno planiran za ovo ljeto morali smo otkazati za ovu godinu, piše u mailu koji su dobiti obožavatelji
Vidi originalni članak

Veliki koncert islandske glazbenice Björk (52), koji je trebao biti ovog ljeta u pulskoj Areni u sklopu turneje 'Utopia', je otkazan, piše Muzika.hr.

Ovi informaciju dobili su obožavatelji putem mailing liste na koju su se upisali preko web stranice bjorkincroatia.com. 

DRUGA POSJETA Fanovi presretni: Björk će ovog ljeta zapjevati u pulskoj Areni

- Na žalost, zbog okolnosti na koje umjetnica nije mogla utjecati, koncert prvotno planiran za ovo ljeto morali smo otkazati za ovu godinu - piše u spomenutom mailu.

- Jako smo zadovoljni vašim nevjerojatnim odazivom i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti kako bi Björk ipak nastupila u Hrvatskoj u nekom drugom terminu. Kontaktirat ćemo vas čim se to dogodi, ali isto tako u nastavku se možete odabrati i da se ispišete s ove mailing liste. Hvala vam - stoji u nastavku.

Osim nastupa u Hrvatskoj, glazbenica je otkazala još nekoliko drugih koncerata. 

Njezin prvi koncert u Hrvatskoj bio je 1989. s bendom Sugarcubes u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Björk Gudmundsdottir se rodila u Reykjaviku, na Islandu, a ondje je 1986. i osnovala bend Sugarcubes, s kojim je nastupala do 1993. 'Egzotični' izgled duguje, kaže, eskimskom podrijetlu. Iako se nikad o tome nije izjašnjavala, za sebe samo kaže da je “stopostotna Islanđanka”.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • muskarac 06.02.2018.

    sram je bilo

  • 06.02.2018.

    je otkazala, čula jutros na radiju :(

  • MH08 06.02.2018.

    Ma htjela je prvo otpjevati Geni kameni pa tek onda svoje hitove...pa su joj otkazali nastup

Komentiraj...
Vidi sve komentare