To je to što me zanima!

Obračun obitelji Šaulić: Traže 300.000 eura odštete za bol

Šaban je imao najmanje dvadeset zakazanih nastupa u 2019. pa se njegova udovica Gordana navodno već raspitala koliku bi financijsku naknadu mogla dobiti...
Vidi originalni članak

Obitelj Šabana Šaulića tužit će turskog državljanina Alsina Levanta koji je izazvao sudar u kojoj je pjevač poginuo u Njemačkoj, piše Alo.rs. Prema pisanju srpskih medija, namjera obitelji je da Turčin, koji je vozio pijan i bez vozačke dozvole automobil koji nije u njegovom vlasništvu, dobije što veću kaznu. Šabanovi najmiliji će tražiti odštetu za pretrpljenu bol zbog gubitka voljenog člana obitelji.

Šabanova obitelj mogla bi dobiti više od 300.000 eura koliko bi pjevač zaradio od dvadeset ugovorenih nastupa u 2019., piše Alo.rs. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako će njemačka policija i tužiteljstvo po službenoj dužnosti Levanta procesuirati, oni ne žele sjediti prekriženih ruku. Trenutno se raspituju kakvu kaznu Alsin može dobiti točnije koliko godina će provesti u zatvoru. To prvenstveno žele napraviti kako Turčin više ne bi izazvao ovakvu tragediju i još neku obitelj zavio u crno - objašnjava izvor magazina Stars. Šabanova udovica Gordana se navodno raspitala i koliko financijsku štetu može naplatiti od Alsina.

FELJTON: ŠABAN ŠAULIĆ 'Kad sam upoznao Gocu, lijepu kao anđeo, ona me ignorirala'

- S obzirom na to da je porodica odlučila da od kuće u Šapcu napravi Šabanov muzej, novac će uložiti u to da očuvaju lijepu uspomenu na pjevača - kaže izvor za Stars.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Idi na 24sata

Komentari 41

  • thu 21.03.2019.

    Zadnji trzaj da zaradiš za pohlepnu obitelj Šabane...još samo ovo izdrži...

  • Maroje1 20.03.2019.

    Koje lešinarenje, nisam ni očekivao drugačije

  • 20.03.2019.

    Samo lova u ugri ko jebe muza stid vas bilo a sta da je umro prirodnom smrću od koga bi onda trazili od Boga

Komentiraj...
Vidi sve komentare