To je to što me zanima!

Obranili naslov: Juniori Atomic Dance Factoryja i dalje su prvi

Bilo nam je teško biti u ulozi trenera nakon našeg glavnog trenera, prerano preminulog Saše Krnetića, ali smo, uz potpunu predanost i povjerenje naših juniora, uspjeli nastaviti pobjednički niz, kažu
Vidi originalni članak

Novi Sad je od 15. do 18. studenog bio centar plesnog svijeta regije, a Atomic Dance Factory su predstavljali prva juniorska i break postava te seniorski ansambl. Odličan uspjeh na međunarodnom plesnom festivalu Dance Fest u Srbiji postigla je prva juniorska postava plesne skupine Atomic Dance Factory.

PROMO Svjetski poznati plesači na festivalu urbanog plesa

Mladi plesači Atomica oduševili su osvajanjem prvog mjesta u kategoriji hip-hopa treći put zaredom i ulaskom na Gala večer gdje plasman ostvaruje samo top 20 najboljih koreografija svih plesnih tehnika.

- Ponovno smo obranili naslov prvaka u hip-hop kategoriji, koja je svim plesačima urbane kulture nekako najbitnija. Bilo nam je teško biti u ulozi trenera nakon našeg glavnog trenera, prerano preminulog Saše Krnetića, ali smo Lora Marija Kolar i ja, uz potpunu predanost i povjerenje od strane naših juniora, uspjeli nastaviti taj pobjednički niz - oduševljeno je pričao član Atomica Luka Matić.

U 35. GODINI Preminuo Saša Krnetić: Zbog njega su djeca obožavala ples

Sjajnu koreografiju i trud mladih plesača primijetili su i suci natjecanja koji su od samog početka bili oduševljeni njihovom izvedbom.

- Još jednom ću reći da je to bilo neopisivo iskustvo. Uz puno truda, rada i treninga uspjeli smo nekako sve izbalansirati i još k tome ostvariti ovakav rezultat. Mi smo živi smo dokaz da se upornost i naporan rad isplati. Hvala svima koji su prepoznali naš trud - kaže.

Član ansambla Atomic Dance Factoryja Tomislav Ivić još uvijek je pod dojmom svega proživljenog opisivao svoju plesnu avanturu. Priznaje da je u pripremi koreografije bilo i onih malo manje blistavih trenutaka

- Nije bilo lako, pogotovo nakon tragedije koja nas je sve zadesila. Zapravo još razmišljam kako je bilo jer nisam sve posložio u glavi.
Ansambl je otišao u Novi Sad sa koreografijom pod nazivom 'Tribute', koju smo posvetili Saši. Ta koreografija je originalno bila njegova ideja, koju smo malo prilagodili za ovo natjecanje. S njom smo postigli odlično drugo mjesto u kategoriji seniorskih hip-hop formacija te dobili mnogobrojne pohvale i pozitivne komentare od strane drugih trenera i plesača -  rekao je Tomislav.

PROMO Preko 1000 street dance plesača preplavit će Zagreb

Dodao je kako su same pripreme i treninzi bili ispunjeni emocijama, ali da su ipak smogli snage da na pravi način odaju počast svome Saši.

- Nadamo se da je ponosan jer kroz nas i naš daljnji trud on će živjeti zauvijek. A kako bi i on htio, sada ponovno na posao da ostvarimo još bolji plasman na sljedećem natjecanju u Sloveniji koje je pred nama - zaključio je Tomislav.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • elizabeta123 25.11.2018.

    Bravo!!!

  • Papy94 23.11.2018.

    Bravo ekipa! Naježila se ,kao i uvijek kad vas gledam. Sale mora je ponosan na svoj Atomic i da to od gore to vidi sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare