To je to što me zanima!

Obrij dio glave i budi in: Čija je buntovna frizura vama bolja?

Žanamari Lalić, Jelena Veljača i Rea Matas vole buntovne frizure. Jelena Veljača je nakon kraha braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem obrijala dio glave
Vidi originalni članak

Zbog dobro usklađenih modnih kombinacija i frizura, Jelenu Veljaču mnogi nazivaju 'krojačicom trendova'. No ovaj put ju je 'prešišala' Žanamari (30).

- Inspirirala me je frizura mojeg dečka. Ljudima je to šokantno, ali ne znam čemu se čude. Na desnoj strani glave uvijek sam nosila kosu iza uha, a sad mogu imati dvije frizure - rekla je pjevačica.

Ovu frizuru, tzv. 'undercut', prve su isfurale Rihanna i Pink. Naše djevojke su se na tu frizuru tek sada odvažile. Tako je kosu 'skratila' i Jelena Veljača (31) koja o promjeni imidža nije željela razgovarati. Posljednja među njima 'obrijala' se manekenka Rea Matas (25).

Inspirirala ju je Rihanna

Rea Matas je prvi put obrijala glavu sa 16 godina.

- Iako sam sad obrijala samo dio, bilo me je strah. Ipak, mislim da je sve dobro ispalo jer imam lijepu glavu - rekla je jedna od najljepših Hrvatica. Za promjenu imidža inspirirala ju je Rihanna.

Nova frizura za novi život

Kad žena prekine ljubavnu vezu, promijeni frizuru. Tako je i scenaristica Jelena Veljača nakon kraha braka s Jankom Popovićem Volarićem obrijala dio glave. O novoj frizuri ne želi razgovarati. Prije dvije godine Jelena je nosila kratku, dječačku frizuru, a i tada su joj dijelovi glave bili izbrijani.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • DeTe 30.12.2012.

    Kopira se kopira xD

  • vita1 28.12.2012.

    meni je to ružno..bez uvrede ikome

  • Silly-Girll-XD 27.12.2012.

    Mislim da Jeleni kosa stoji ne katastrofa nego,kuku lele ajme.Što je najbolje ona je ponosno stavila kosu na stranu i pokazala taj obrijani dio,pa ako je to već učinila zašto ne komentira?Žanamari lijepo stoji isto kao i Rei :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare