To je to što me zanima!

Otac Jodie Foster ide u zatvor na pet godina zbog prijevare

Od nekoliko ljudi uzeo je novac za stanove koje nikad nije sagradio. Lucius Foster tako je zaradio oko 700.000 kuna i mislio da će se izvući. Jodie s ocem ne priča
Vidi originalni članak

Za prevaru koju je počinio prijetila mu je kazna od čak 25 godina zatvora, no Lucius Foster (89) izvukao se s kaznom od samo pet godina. Otac glumice Josie Foster (49) prevario je ljude i tako zaradio oko 700.000 kuna. Uzeo im je novac za stanove koje nikad nije sagradio. 

Lucius se bavio građevinom, imao je svoje poduzeće. Sud ga je proglasio krivim po 21 točki optužnice za prevaru te devet točaka za izvođenje građevinskih radova bez potrebitih dozvola. Jodie s ocem već dulje vrijeme nije u dobrim odnosima. 

- Unatoč tome što ste na izgled šarmantan stariji gospodin, zapravo ste jako opasni - rekao je glumičinu ocu sudac Gregory Dohi. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • arsenalist 10.12.2011.

    I to je Amerika,trula možda,ali jedino oni tu i tamo znaju ovakve stvari procesuirati,iako mi nemamo ni 1 % velikih zvijezda kao oni,ali zamisli da kod nas, netko od najvećih zvijezda ogriješe o zakon,i odu na par godina u buksu,recimo stari od Ivaniševića,Gips,stari od Šukera,od Bobana...prilično nezamislivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare