To je to što me zanima!

Očevim stopama: Ella Dvornik sada se fura na Lady GaGu?

Kćer Dina Dvornika kreće s pjevačkom karijerom. Exkluziv Tabloid će predstaviti novu Ellu. U rubrici 'Ella traži bend' može se pratiti sve što se događa s njom
Vidi originalni članak

RTL-ova emisija Exkluziv Tabloid u petak navečer predstavit će 'novu' Ellu Dvornik (20) koja kreće stopama svog pokojnog oca Dina Dvornika i započinje svoju pjevačku karijeru. U emisiji će se ubuduće moći pogledati nova rubrika 'Ella traži bend' u kojoj se može pratiti sve što se događa s njom i njenom karijerom. Vidjet će se sve od prvog singla, koji je snimila u Njemačkoj, pa do traženja benda. Fotograf Šime Eškinja snimio je modni editorijal u kojem Ella predstavlja svoj novi imidž. Oko njezinog novog stilskog izričaja, kao i ostalih stvari, brine se vrhunska ekipa profesionalaca koji su zaduženi i za brigu o najvećim hrvatskim pjevačkim zvijezdama.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Brane_1 02.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Brane_1 01.04.2011.

    Ovoj maloj razmaženici bolje bi bilo da dođe Brani kuhati, čistiti, prati veš, suđe i noge i na kraju za nagradu primiti autentičnu ličku kobaju od 22 centa dužine; makar bih od nje učinio valjanu ženu... ;-))

  • lady Zokee 01.04.2011.

    Ona je opsjednuta sama sa sobom.Na facebooku je napravila profil u kojem je napisala da je ona obožavatelj Elle,nešto kao Fun club...tako nešto ... i onda kad sam joj napisala kritiku tipa ,kao ne sviđa mi se frizura ili nešto ,onda je to pobrisala i skinula me s liste. Pa,ja sam bila iskrena,sigurno se neću ulizivati i pisati nešto što ne mislim!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare