To je to što me zanima!

Od Brangeline smo dobili samo plakanje, uzvikivanje i udarce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najnoviji foršpan za novi film Angeline Jolie-Pitt i Brada Pitta nam pokazuje da još uvijek postoje foršpani u kojima stvari ne odlaze u zrak, već su bitni ljudski osjećaji
Vidi originalni članak

Nakon poprilično loše prihvaćenog ‘U zemlji krvi i meda’ , i razmjerno dobro primljenog ‘Nepokorenog’ , Angelina Jolie se vratila na redateljsko mjesto po treći put, s dramom ‘Uz more’.

U filmu uz nju glumi, po prvi put nakon ‘Gospodina i gospođe Smith’ , i njen zakoniti, Brad Pitt. Jolie i Pitt su u filmu, kao i u životu, bračni par. No za razliku od pravog života, u filmu pratimo Rolanda i Vanessu, pisca i njegovu ženu, kojima je brak u problemima.

Blitz Film i Video distribucija

Nakon svojeg dolaska u pitoreskno mjestašce na francuskoj rivijeri, par upoznaje mladence Leu (Mélanie Laurent) i Françoisa (Melvil Poupaud), kao i lokalne stanovnike, Michela (Niels Arestrup) and Patricea (Richard Bohringer). Ali onda se njihova prividna idila krene raspadati , na očigled svih.

‘Uz more’ je film koji je inspiriran europskom kinematografijom šezdesetih i sedamdesetih, s dubokim promišljanjem o ljudskim iskustvima i opstojnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Isječci iz filma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz navedene glumce, paru Jolie-Pitt se pridružio i poznati kinematograf Christian Berger, kao i dizajner Jon Hutman s kojim je Jolie već surađivala na svojem prethodnom filmu. Produkcijske uloge je preuzeo sam Brangelina par, po prvi put surađujući na taj način.

Film u BlitzCinestar kina dolazi krajem ovog mjeseca, točnije 26.11.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ira27 04.11.2015.

    Ja sam u kinu vidjela trailer neki dan...lošiji i manje privlačan trailer nisam vidjela godinama....ne kažem da to mora nešto značiti, ali to je prva stepenica za odabir filma, barem meni. Vjerojatno ću ga pogledati zbog Anđe i Breda, al već vidim da je nešto ala Mexican i da ću puhat na potrošene pare..Srećom dobijem u Citija džaba karte pa ne pušem dugo :-D

  • ibee 03.11.2015.

    mogo bi bit dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare