To je to što me zanima!

Od fatalne ljubavi s Mariah do zavodnika mnogih žena: Nick ima desetero djece i ne želi stati

Brak bi trebala biti situacija u kojoj svi postaju bolji ljudi. Dakle, kad dođete do točke u kojoj više nema rasta i ne poboljšavate jedni druge, to je kraj, objasnio je svojedobno Nick razvod s pjevačicom
Vidi originalni članak

Svaka mu čast, i ja bih imao toliko djece da sam financijski stabilan kao on, često komentiraju pratitelji Nicka Cannona. Američki reper, glumac, komičar, producent i poduzetnik dosad ima desetero djece s nekoliko različitih žena, s time da ih imao 11. da mu krajem prošle godine nije preminuo petomjesečni sin zbog tumora na mozgu.

Iako je govorio da će biti u celibatu, odustao je od toga. Danas slavi 42. rođendan, a njegov ljubavni život, teško je pohvatati. Ono što sa sigurnošću znamo jest da je bio u braku s pjevačicom Mariah Carrey (53).

Vjenčali su se 30. travnja 2008. nakon dva i pol mjeseca veze na njezinom privatnom imanju na Bahamima, ali znali su se otprije. Na treću godišnjicu braka dobili su blizance, kćer i sina. Kćer je dobila ime Monroe, po Marilyn Monroe, a sina su nazvali Moroccan Scott po sobi u marokanskom stilu u kojoj je Nick zaprosio Mariah. 

Početkom 2012. zadesili su ga zdravstveni problemi pa je završio u bolnici radi zatajenja bubrega, a ubrzo nakon toga i plućne embolije. Problemi s bubregom nastali su zbog lupusa, autoimune bolesti. Strani mediji pisali su o velikoj sreći Mariah i Nicka, uživanju s djecom, a bili su i jedan od omiljenih supružnika javnosti.

OTKRIO I IME Cannon je dobio deseto dijete, drugo u proteklih mjesec dana: Još jedan blagoslov, sretan sam

Ipak, u ljeto 2014. krenula su šuškanja da imaju problema u braku. Cannon je potvrdio da su se on i Carrey razišli. Papire za razvod podnijeli su pred Božić te godine, a 2016. su se i službeno razveli. 

- Pravi sam romantičar i istinski vjerujem u ljubav. Nikada neću imati ljubav kakvu sam imao s Mariah - rekao je svojedobno.

USKORO! NOVA SEZONA EKSPERIMENTA!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nap7 08.10.2022.

    10 je  preeevise

  • sljastrava 08.10.2022.

    Nije teško biti zavodnik sa punim džepom.Ništa lakše.To znači da je nije zaveo on,već njegova lova.Ne možete za ružnjikavog bogatuna pisati da je zavodnik.Nikada nisu bili niti će biti dok je svijeta i vijeka.

  • 08.10.2022.

    ..deset...o Bože:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare