To je to što me zanima!

Od kože dizajnera Alexandera McQueena šivat će se torbice

Tina je na jednoj od McQueenovih kreacija pronašla njegovu vlas kose. Nada se kako će uspjeti uzgojiti stanice kože koje namjerava iskoristiti za šivanje unikatnih ručnih torbica
Vidi originalni članak

Studentica mode Tina Gorjanc iz vlasi kose Alexandera McQueena, koju je pronašla na jednoj od njegovih kreacija iz prvih kolekcija, uzela je DNK uzorak. Nada se kako će od njega uspjeti uzgojiti stanice kože. Namjerava ih iskoristiti za šivanje unikatnih ručnih torbica koje neće prodavati, nego izložiti u muzeju u čast pokojnom britanskom dizajneru.

- Neće to biti torbice od prave ljudske kože, ali na neki način će imati McQueenov DNK. To će biti dio mojeg završnog diplomskog rada na fakultetu - objasnila je studentica Tina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • katarina j. 22.07.2016.

    Veću glupost nisam već dugo pročitala.. diplomski rad ? Okej nije da pljujem po fakultetu al ovo je zaista glup diplomski..

  • serpentine 21.07.2016.

    Ovo je tako glupo da ne znam stvarno sta da kazem

  • Ast Falter 21.07.2016.

    Ako je to McQueenova vlas, iz čije će DNK uzgojiti stanice kože, to je ljudska koža i to apsolutno dizajnerova. Iz te DNK može se klonirati čovjek koji bi bio identičan McQueenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare