To je to što me zanima!

Od kralja 'kraljici': Charles III. je naredio da orkestar zasvira hit legendarnoj Tini Turner u čast

Davne 1989. kraljica Elizabeta II. upoznala je pjevačicu, a sada je ispred britanske palače zasvirala pomalo neobična obrada njenog poznatog hita
Vidi originalni članak

U čast nedavno preminuloj glazbenici Tini Turner u dvorištu Buckinghamske palače po naredbi kralja Charlesa (74), kako navodi Hello, izvedena je njena pjesma 'Simply The Best'.

POGLEDAJTE VIDEO:

250 milijuna dolara Veliko bogatstvo Tine Turner: Ostavila ga je osobi koja joj je spasila život. Što je s djecom?

Poznato je da je Charlesova majka, kraljica Elizabeta II. koja je preminula prošle godine, voljela pjesme Tine Turner, a njih dvije su se i upoznale 1989. godine.

Sada je ispred britanske palače zasvirala pomalo neobična obrada njenog poznatog hita, a izveli su je orkestar velške Garde i bubnjarska skupina 1. bataljuna velške Garde.

velika podrška Charles III. nakon krunidbenog slavlja: Dobio sam najveći dar. Supruga i ja smo zahvalni...

Privukli su mnogo pozornosti jer su slavnu pjesmu odsvirali tijekom ceremonijalne smjene straže kada kraljevski gardisti 'predaju odgovornost za zaštitu Buckinghamske palače i palače Sv. Jakova' novoj grupi vojnika odjevenih u živopisne uniforme.

Po društvenim mrežama proširile su se snimke te izvedbe, a ubrzo su obožavatelji komentirali gestu kraljevske kuće.

LJUBAV NJENOG ŽIVOTA Brak bez bolnih udaraca: Tini je suprug Erwin dao svoj bubreg kako bi joj produžio život...

- Fantastična obrada, ovo me rasplakalo: Predivno poštovanje iskazano kraljici rocka; Od kralja kraljici, svaka čast - pisali su na Twitteru.

Inače, Tina je preminula u srijedu 24. svibnja, u svom domu u Švicarskoj. Imala je 83 godine. Borila se s nizom zdravstvenih problema, a umrla je prirodnom smrću. 

TINA TURNER U HRVATSKOJ Ekskluzivno: Zaboravljene slike s koncerta u Velikoj Gorici kad je 2 puta pjevala 'Simply The Best'

Iako dugo nije bila aktivna u glazbi, a posljednji koncert održala je još 2009., a zadnji studijski album još 2000. godine, Tina je legendarna pjevačica koja će zasigurno još dugo ostati svima u sjećanju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA:

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare