To je to što me zanima!

Od preminulog Čupića oprostio se i Massimo: Hvala ti za sve...

Vedran Čupić 80-ih godina osnovao je s Massimom bend 'Dorian Gray', a na njihovom prvom albumu potpisivao je i pjesme. Iako su kasnije prestali surađivati, ostali su dobri prijatelji
Vidi originalni članak

Zadarski glazbenik Vedran Čupić preminuo je u 58. godini, a u srijedu je sahranjen u svom rodnom mjestu pred najbližim prijateljima i obitelji. Od talentiranog Čupića, na društvenim se mrežama oprostio i pjevač Massimo Savić (56), njegov prijatelj i nekadašnji kolega. 

- Prijatelju, cimeru...Tužni smo zbog tvog odlaska. Hvala ti za 'Dorian Gray', hvala ti za sve... - napisao je dirljivu poruku Massimo na svom Facebook profilu.

S njim je Čupić 80-ih godina osnovao bend 'Dorian Gray', a na njihovom prvom albumu preminuli glazbenik potpisivao je i pjesme. 

Čupić je kasnije napustio grupu, a glazbom se nastavio baviti u rodnom Zadru. Zadarski talentirani glazbenik 1990. godine tako je postao prvi glazbeni urednik na omladinskom radiju Ga Ga, radiju koji je tada bio jedan od prvih nezavisnih radijskih postaja u tadašnjoj Hrvatskoj.

Grupa 'Dorian Gray' osnovana je 1982. godine u postavi Massimo Savić (gitare, vokal), Vedran Čupić (gitara), Branko Terzić (bubnjevi), Toni Ostojić (klavijature) i Emil Krnjić (bas). 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 07.02.2019.

    Dorian Gray je bio odličan bend,jedne od najboljih stvari iz 80-tih,bezvremenske! Počivaj u miru Vedrane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare