To je to što me zanima!

Od živog Kena je postala Barbie i sve uklonila: Haljina joj je sad razotkrila najintimniji dio...

Javnost je šokirala transformacijom u ženu, a ona tvrdi da se nikada nije osjećala bolje
Vidi originalni članak

Nekadašnji 'ljudski Ken', a sada 'Barbie', Jessica Alves (39) trenutno odmara na Ibizi, a nedavno je viđena kako se opušta na masaži nakon DJ gaže. Prošetala je i u zelenoj haljini kojom je prekrila mali dio 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje bujne grudi koje je operirala tri puta, brazilsko - britanska reality zvijezda istaknula je dubokim dekolteom, a prorezom je otkrila i noge.

JESSICA ALVES Jezive fotke s party otoka: Bio je 'ljudski Ken', a sad je žena puna ožiljaka od glave do pete

Jessica, koja ja ranije bila Rodrigo Alves, s ponosom se hvali svojim novim, ženskim tijelom nakon što je obavila nebrojeno estetskih operacija.  

Nekad Rodrigo je najviše od svega htio postati žena te nikada nije mario za moguće posljedice i zdravlje.

Tako je izvadio neke kosti, ugradio silikone i razne umetke, zategnuo lice, a zbog operacija ne može disati kroz nos i ima samo 20 posto želuca.

U IZAZOVNOJ HALJINI Bivši 'ljudski Ken' opet išao pod nož: Jessica Alves je po treći put povećala grudi pa ih i pokazala

- Volim biti žena i ponosna sam na to. Dok sam odrastala, u mislima sam imala dugu kosu i raskošno tijelo, a danas sam žena svojih snova. Tako je divan osjećaj biti zadovoljan svojim izgledom - rekla je ranije za Mail Online i dodala kako je bio dug put da ostvari svoje snove.

- Napravila sam više od 100 operacija koje su koštale oko milijun funti, ali to vidim kao ulaganje u svoju sreću i budućnost. Barem ću ostarjeti kao sretna žena - objasnila je u nastavku.

Strani mediji navode i kako je Jessica posjetila Brazil kako bi ugovorila transplantaciju maternice, a ako zahvat uspije, ona bi bila prva transrodna žena s uspješno transplantiranom maternicom.

U MUŠKOM DRUŠTVU Bila je 'ljudski Ken', a operacije i dalje obožava: Nakon zadnjeg zatezanja lica ulovile je kamere

Jessica je i u potrazi za ljubavlju, iako joj ne uspijeva.

- Još uvijek tražim svog šarmantnog princa, ali je to težak zadatak jer većina muškaraca samo želi zabavu i ništa preozbiljno - objasnila je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MarjanaKrstavac 17.07.2023.

    Ne pamtim. Bas da barbike izgledaju ovako😩

  • vinja 07.06.2023.

    Uvijek se pitam da li te ljudske individue nemaju nikoga bliskog tko bi im ukazao da od sebe ovakvim tretmanima prave plašila. A pitam se i kakav je moral liječnika koji to rade.

  • Goranović 07.06.2023.

    Jugoplastika Split!

Komentiraj...
Vidi sve komentare