To je to što me zanima!

Odabrala je bolnicu i doktora: Seve planira roditi u Splitu?

OBITELJ SELI U SPLIT U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svijet. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, rekao je izvor
Vidi originalni članak

Srpski Hello nedavno je bombastičnom naslovnicom objavio da je Severina (44) trudna tri mjeseca, a sada Alo piše da će drugo dijete na svijet donijeti u svom rodnom gradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pjevačica navodno ima puno povjerenje u liječnika koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je radila Aleksandra (5), pa kako je tada inzistirala, tako i sada želi roditi u toj bolnici.

- U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svijet. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tamo želi roditi - rekao je dobro obaviješten izvor.

- Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će posljednje mjesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Sretne vijesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno. Ona je sada u trećem mjesecu trudnoće i svi su jako sretni. Severina je inzistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njenoj mami - dodaje.

Igor (29) i Seve su nakon odmora u Veneciji otišli u Split, gdje je pjevačica napravila ultrazvuk i sve potrebne preglede.

- Liječnici su razveselili buduću mamu i rekli joj da je sve uredu i da bez problema može raditi, ali umjereno. S obzirom na to da će Seve roditi u 46. godini, njen organizam odlično reagira na trudnoću. Ona je odmah obavijestila osoblje i svog ginekologa da želi da je on porodi, što je on dočekao s oduševljenjem. Seve i Igor će se na ljeto preseliti u Split, gdje će dočekati nasljednika - završava izvor.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Jersey 29.03.2017.

    Jeli Hello ili Alo 😁

  • toby 28.03.2017.

    A ja mislio da će to obavit u Nišu

  • menart 28.03.2017.

    Pa nemojmo komentirat pa mozda i prestanu il bar rjedje budu clanci o njoj. Seve nis protiv, njezin zivot. Sretno svima

Komentiraj...
Vidi sve komentare