To je to što me zanima!

Odbacili tabue: Na TV-u su se grupno seksali, ovaj plesali...

Plesne točke svih kandidata jako su atraktivne i izazovne. Plesačice su polugole, a plesači su mišićavi i nauljeni. Što li će tek prirediti u finalu showa ovog četvrtka...
Vidi originalni članak

Dok u ostatku svijeta natjecatelji 'Plesa sa zvijezdama' nastoje izgledati graciozno, u Argentini je skroz druga priča. Otkako su počeli s emitiranjem svoje inačice plesnog showa obaraju rekorde gledanosti i to samo zbog jednog razloga - golotinje. 

U showu se natjecala bujna Larissa Riquelme (26). Plesala je striptiz, simulirala seks na bini, pokazala sve što je mogla, a da cenzori ne zabrane emitiranje emisije, no svejedno je ispala početkom prosinca. 

Plesne točke svih kandidata jako su atraktivne i izazovne. Plesačice plešu polugole, a plesači su mišićavi i nauljeni. U jednoj emisiji plesačica je tijekom nastupa pala i udarila glavom u pod. Iako su se svi zabrinuli jer je ostala ležati na podu, nije se teže ozlijedila. U polufinalnoj emisiji u ponedjeljak natjecatelji su na bini simulirali grupni seks. Publika je bila oduševljena, a žiri je ostao bez teksta. Kakav tek spektakl slijedi u finalu showa ovog četvrtka možemo samo nagađati.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • BernardaGalić 22.12.2011.

    Jel itko zna što je sa ženskom iz drugog videa....... jel dobro????

  • dajtenajte_1 20.12.2011.

    Priča se da bude to sad na rtl 2.kod nas a voditelji budu Šprajc i Hlo!!!!!!!!

  • dataerror 20.12.2011.

    Javni porn show mogao bi i HRT ovo prikazivat

Komentiraj...
Vidi sve komentare