To je to što me zanima!

Odbili ga: Ljudski Superman želi imati željezne trbušnjake

Filipinac Herbert Chavez ne želi odustati od toga da bude što sličniji svom junaku Supermanu. Sam je sebi ubrizgao otrovnu supstancu, a liječnici ga ne žele operirati
Vidi originalni članak

Filipinac Herbert Chavez (37) želio je biti što sličniji svom junaku Supermanu pa je do danas ukupno napravio 23 operacije. One uključuju liposukciju, izbjeljivanje kože, korekciju nosa i vilice i brojne druge, piše Daily Mail. 

Chavez ne želi odustati od svoje opsesije pa se odlučio na ugradnju željeznih trbušnjaka kakve ima Superman. No liječnici ga ne žele operirati jer je prije operacije sam sebi ubrizgao ilegalnu i otrovnu supstancu za liposukciju zbog koje po tijelu ima ožiljke. Liječnici tvrde da je njegov život ugrožen i savjetuju mu da počne ići u teretanu i vježbati te se pravilno hraniti ako želi takve trbušnjake. No Herbert je time razočaran jer, kaže, voli jesti čokoladu. 

- Ne žalim zbog ničega. Zašto bih žalio? Sve što sam u životu doživio bilo je pozitivno upravo zahvaljujući Supermanu. Kad osjetim da moje tijelo to više ne može podnijeti ili me liječnici upozore da mi se tijelo više ne može nositi s tim zbog godina, onda ću prestati - zaključio je Chavez. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Debora 02.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PATRICIA 01.07.2015.

    Uzalud mu sve kad ne može letjeti.

  • PRCO 01.07.2015.

    Ovaj je trebao zagrnuti plast u duginim bojama i odmah bi dobio moci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare