To je to što me zanima!

Ode Mladen na istok: Kinezi su poludjeli za Burnaćevim hitom

Glazbenik Rock je tekst preveden na kineski prilagodio za repanje i to je bilo to. Rezultat je ispao sjajan. Svi smo jako zadovoljni, kaže pjevač Mladen Burnać
Vidi originalni članak

Nisam odolio ponudi da budem prvi hrvatski glazbenik u povijesti koji ima duet s Kinezom. Pjesma se već vrti u Kini, kaže Mladen Burnać (48). Pjevač je s kineskim reperom Rockom snimio spot za novu verziju Burnaćeva hita 'Džaba, džaba'. U Kini će je promovirati početkom iduće godine.

POGLEDAJ VIDEO:

- Dogovorena su gostovanja na nekoliko njihovih televizija, a i naši DJ-evi nam šalju samo riječi pohvale. Pjesma je odlična za ples i klubove - rekao nam je Burnać. Kantautor dodaje da se ova pjesma ne uklapa u njegov kantautorski rad i nije nikakav njegov 'novi put'.

- Ona je samo neka zezalica i dobar štos te je doživljavam više kao glazbeni ‘izlet’ u neke druge vode - priča Burnać. Do suradnje s kineskim reperom Rockom došlo je zahvaljujući zajedničkoj izdavačkoj kući Only Records. Kad je Rock čuo pjesmu 'Džaba džaba', ta mu se uzrečica toliko dopala da su dogovorili duet.

- Rock je tekst preveden na kineski prilagodio za repanje i to je bilo to. Rezultat je ispao sjajan. Svi smo jako zadovoljni - kaže za kraj Mladen Burnać.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Zlatan 10 07.12.2018.

    Goru stvar nisam u zivotu cuo, ajd u Kini ce proc

  • DarioRukol 07.12.2018.

    Kumice s placa padaju u nesvijest od tog sexypila kad ga vide! Dijele mu glavice kupusa besplatno u nadi da će on njima dat svoju mrkvicu... Ako on nije naj sexy muškarac godine onda sam ja Drele Tronic!

  • Kaia 07.12.2018.

    Izgleda kao moja tetka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare