Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Ode Mladen na istok: Kinezi su poludjeli za Burnaćevim hitom

Glazbenik Rock je tekst preveden na kineski prilagodio za repanje i to je bilo to. Rezultat je ispao sjajan. Svi smo jako zadovoljni, kaže pjevač Mladen Burnać

Foto: Pixsell/Instagram
21 komentara

Nisam odolio ponudi da budem prvi hrvatski glazbenik u povijesti koji ima duet s Kinezom. Pjesma se već vrti u Kini, kaže Mladen Burnać (48). Pjevač je s kineskim reperom Rockom snimio spot za novu verziju Burnaćeva hita 'Džaba, džaba'. U Kini će je promovirati početkom iduće godine.

POGLEDAJ VIDEO:

- Dogovorena su gostovanja na nekoliko njihovih televizija, a i naši DJ-evi nam šalju samo riječi pohvale. Pjesma je odlična za ples i klubove - rekao nam je Burnać. Kantautor dodaje da se ova pjesma ne uklapa u njegov kantautorski rad i nije nikakav njegov 'novi put'.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Ona je samo neka zezalica i dobar štos te je doživljavam više kao glazbeni ‘izlet’ u neke druge vode - priča Burnać. Do suradnje s kineskim reperom Rockom došlo je zahvaljujući zajedničkoj izdavačkoj kući Only Records. Kad je Rock čuo pjesmu 'Džaba džaba', ta mu se uzrečica toliko dopala da su dogovorili duet.

Foto: Privatni albumI

- Rock je tekst preveden na kineski prilagodio za repanje i to je bilo to. Rezultat je ispao sjajan. Svi smo jako zadovoljni - kaže za kraj Mladen Burnać.

Naši partneri pišu
Message