To je to što me zanima!

Odijelo zamijenili haljinama: Za crveni tepih prerušili se u žene

Televizijsko lice Jonathan Van Ness na crvenom tepihu pojavio se u kratkoj crnoj haljini s dugačkom plavom mašnom te izgledom podsjetio na bosanskohercegovačkog pjevača Božu Vreću
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer u Los Angelesu održana je dodjela nagrada Emmy za kreativnu umjetnost. Popularna serija 'Igra prijestolja' osvojila je čak deset nagrada, od one za najbolji vizualni efekt do dizajna glavnog naslova, a odmah iza nje našla se HBO-ova mini serija 'Černobil' koja je odnijela njih sedam. 

Osim same ceremonije dodjele nagrada, najveću pozornost privukle su zvijezde i njihove odjevne kombinacije. Televizijsko lice Jonathan Van Ness (32) na crvenom tepihu pojavio se u kratkoj crnoj haljini s dugačkom plavom mašnom te izgledom podsjetio na bosanskohercegovačkog pjevača Božu Vreću (35).

- Stavio sam mašnu na guzu - napisao je Van Ness na društvenim mrežama. Kako mu se haljina ne bi zgužvala, šlep mu je popravljao britanski modni dizajner Tan France (36) koji se također pojavio u haljini brenda Varun Bahl Couture. 

Veliku pozornost privukla je i Nina West, pravim imenom Andrew Levitt (42). Za razliku od ostalih zvijezda, Westina čudnovata odjevna kombinacija pala je u drugi plan kad su okupljeni vidjeli njezinu frizuru i šminku. 

Na dodjeli nagrada Emmy za kreativnu umjetnost pojavile su se još i Kim Kardashian (38), Diane Guerrero (33), Lisa Kudrow (56), Nicole Scherzinger (41), Leah Remini (49) i brojni drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OD NJIH TREBA BJEŽATI: Ovaj horoskopski znak je čisto zlo

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.09.2019.

    Ono kad Kim K. izgleda najbolje... :)))

  • 16.09.2019.

    lol

  • black_cat 16.09.2019.

    toliko ljepote na jednom mjestu..uh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare