To je to što me zanima!

Odjenula je 'nestašnu' haljinu: Barbara Kolar istaknula dekolte

Povodom polufinalne epizode koja se emitira danas navečer Barbara je objavila fotografiju s kolegom Ćurlićem iz studija. Voditeljski par modno se uskladio
Vidi originalni članak

Uskoro se bliži finale još jedne sezone HRT-ovog glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju'. Voditelji su i ove godine bili Barbara Kolar (50) i Duško Ćurlić (52). 

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Kolar se stanjila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povodom polufinalne epizode koja se emitira danas navečer Barbara je objavila fotografiju s kolegom Ćurlićem iz studija. Voditeljski par modno se uskladio - Barbara je odjenula dugu crnu haljinu bez naramenica s istaknutim dekolteom, dok je Duško nosi crno odijelo. 

- Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno 'nestašna' haljina izboriti za medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s 'ponirućeg' dekoltea obratite pažnju na nakit - napisala je Barbara te istaknula gledateljima kako se večeras doznaju finalisti showa 'Zvijezde pjevaju'. 

U komentarima su mnogi hvalili Barbarinu novu, stesanu liniju, ali bilo je i kritičara.

- Malo previše dekoltea za jednu zabavno-glazbenu emisiju. Pripazi da ne izmakne kontroli. Suvoditelj, simpatični Duško je ležerno elegantan što i priliči ovom zabavnom showu - napisala je Barbari pratiteljica. 

Barbara je u posljednjih nekoliko mjeseci dotjerala liniju. Sada navodno nosi konfekcijski broj 32. Lani je rekla da je iz prehrane izbacila ugljikohidrate i da svaki dan pješači po deset kilometara. Ljubiteljica je mediteranske prehrane i jede puno sezonskog voća i povrća. Ne koristi rafinirani šećer, samo voćni, i pojede malo meda.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

Idi na 24sata

Komentari 197

  • mdcro24 18.11.2020.

    Nekad je bila nesto sada katastrofa

  • snuka17 16.11.2020.

    Ipak joj je netko iz redakcije trebao sugerirati da u ovoj odjevnoj konbinaciji izgleda stvarno lose..Bez uvrede,ali ovo je uzasno i negledljivo

  • kritičar1 15.11.2020.

    nije joj ovo trebalo,kaj je sa tim babama

Komentiraj...
Vidi sve komentare