To je to što me zanima!

Odlučila pokazati sve: Ashley Graham pozirala potpuno gola

Najpoznatija svjetska plus size manekenka nerijetko objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, no sada je za V Magazine odlučila pokazati sve
Vidi originalni članak

Sjećam se kada sam prvi put uočila da imam celulit. Došla sam mami i pokazala joj. Mislila sam da je to jako ružno. Onda mi je ona pokazala svoj i okrenula očima. Tada sam shvatila da ga puno žena ima i da je to sasvim normalno, ispričala je Ashley Graham (29), jedna od prvih plus size manekenki koja je osvojila modni svijet. 

Graham nerijetko objavljuje 'škakljive' fotografije na Instagramu, a u posljednje vrijeme i snimke na kojima pleše samo u grudnjaku i gaćicama. Ashley je sada odlučila pokazati još više te je osvanula u časopisu V Magazine gotovo potpuno gola. 

Graham je pozirala bez gaćica, u mrežastoj majici ispod koje joj se vide gole grudi. Ashley se 'fotkala' i samo u gaćicama te potpuno gola. 

Ashley vjeruje da njeno pozitivno mišljenje o vlastitom tijelu može utjecati na mlađe djevojke koje svakodnevno dobivaju komplekse zbog nerealnih standarda ljepote. 

- Ako mi, kao javne osobe, promoviramo pozitivan stav o tijelu, mlade djevojke će možda to usvojiti i početi živjeti normalno i slobodno - kazala je Graham u intervjuu za časopis. 

Idi na 24sata

Komentari 254

  • vanna31 10.08.2017.

    baš ružna guzičetina

  • 25.05.2017.

    Fizičke tjelovježbe bi joj dobrodošle i puno više seksa,.. dakako.:)

  • jdn 13.05.2017.

    sise u mrezi, nije lose ali guza pna celulita,za mladu curu strahota i ocaj.Posle pola litre rakije bi se mozda zaletio, prije sigurno ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare