To je to što me zanima!

Odlukom suda u Bjelovaru će se svirati turbo folk

Na koncertu 10. listopada trebalo bi nastupiti oko 30 turbo folk zvijezda iz zemalja bivše Jugoslavije. Organizator koncerta tužio je Grad Bjelovar
Vidi originalni članak

Općinski sud u Bjelovaru u srijedu je donio privremenu mjeru kojom se nalaže Gradskom poduzeću za upravljanje športskim objektima, da Mariju Cindoriju, vlasniku licencije M Produkcija iz Varaždina osigura Školsko – sportsku dvoranu kako bi se u subotu, 10. listopada održao najavljeni koncert pop-folk glazbe.
Naime, nakon što je Gradsko poduzeće za upravljanje športskim objektima, unatoč potpisanom ugovoru o najmu dvorane, otkazalo njeno korištenje obrazlažući to kvarom na razglasu i rasvjeti u dvorani, organizator je ponudio stručnjake koji će otkloniti nedostatke, ali je takva ponuda od strane Gradskog poduzeća odbijena. Stoga je organizator putem odvjetnika Vladimira Gredelja podnio sudsku tužbu tražeći da se koncert održi, jer bi njegovim otkazivanjem organizator pretrpio goleme troškove. Čak se spominje i iznos od milijun kuna. Iz tih je razloga sudac Općinskog suda u Bjelovaru, Miroslav Borković donio rješenje da se ispoštuje ugovor zaključen u rujnu i koncert održi, a da Gradsko poduzeće poduzme sve mjere kako bi se stvorili uvjeti za to. Inače je uz tužbu Gredelj o cijelom slučaju izvijestio premijerku Jadranku Kosor, Ministarstvo vanjskih poslova, kao i komisiju EU u Republici Hrvatskoj, navodeći kako bi otkazivanje koncerta imalo negativan odjek izvan granica zemlje jer su najavljeni izvođači iz susjedne Bosne i Hercegovine te Srbije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • AmStaffSb 08.10.2009.

    samo ljudi sa malim iq mogu slušati cajke

  • user_40973 08.10.2009.

    dlovnicki:to ti mislis,a ako van se slusaju cajke znate di je srbija

  • fax 07.10.2009.

    Kako ide ona jedna: Tko sluša cajku, je_emo mu majku!!! Na žalost moram biti primitivan a jbg ziher nisam primitivniji od \'erceGovana koji su se naselili tu u MOJOJ lijepoj \'rvatskoj (JA DOŠOOOO)

Komentiraj...
Vidi sve komentare