To je to što me zanima!

Odmor iz snova: Sonja je na plaži pokazala sočne lubenice

LJETNE RADOSTI Glumica i modna blogerica trenutačno odmara na Jadranu, a visokim temperaturama, osim uživanjem na plaži, prkosi sladoledom i lubenicom
Vidi originalni članak

Sonja Kovač (32) s pratiteljima na Instagramu često dijeli fotografije sa  s brojnih putovanja na kojima vrijeme najčešće provodi u minijaturnim kupaćim kostimima.

Glumica i modna blogerica trenutačno odmara na Jadranu, a visokim temperaturama, osim uživanjem na plaži, prkosi sladoledom i lubenicom.

- Ala koje dvi lipe polovice, mljac, mljac - samo je jedan od komentara oduševljenih pratitelja na fotografiju na kojoj Sonja pozira u seksi bikiniju i s dvije kriške lubenice u rukama.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • lika60 02.09.2019.

    a bogati drugi se odmaraju pa moraš biti lijepa i razgolićena ...

  • mahalkita 01.08.2017.

    Ok, postoji mogućnost da ostale kao starlete, poznate ili kako već zarađuju legalno. Ali od jedne no name osobe kojoj je vrhunac karijere bila sporedna uloga u nekoj debilnoj Hrvatskoj serijski, sad odjednom kupuje Gucci po Americi i ne znam šta, sigurno zaradila na sapunici brdo love pa sad uživa. Vi iz 24 sata ste dokaz da nemos nas posla bez veze, jer ovdje kod vas mislim nijedan novinar sa novinarstvom ne radi jer ovo nebi svakodnevno objavljivali

  • ivan106 01.08.2017.

    sponzoruša, šta drugo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare