To je to što me zanima!

Odmor nakon bračne krize: Iva i šogorica uživaju u Dubaiju

Bivša manekenka je s prijateljem otputovala na odmor u Dubai, gdje živi Jerkova sestra, a sudeći prema 'fotkama' na Instagramu, šogorice se sjajno zabavljaju
Vidi originalni članak

Nakon što ga je izbacila iz stana jer je posumnjala u njegovu vjernost, Iva (28) i Jerko Leko (36) na kraju su se pomirili. Bivši nogometni reprezentativac jedno je vrijeme živio odvojeno od obitelji u Zagrebu. Leko i bivša manekenka imaju dva sina, Carlosa (5) i Leona (3). Upravo zbog djece, diplomirana ekonomistica odlučila je njihovu petogodišnjem braku dati drugu šansu.

U međuvremenu je s prijateljem frizerom otputovala na odmor u Dubai, gdje živi Jerkova sestra Jelena (29), a sada su se šogorice na Instagramu pohvalile kako im je bilo lijepo.

- Svaki dan je novi dan, živi ga - napisala je lijepa Iva ispod fotografije i tako dala naslutiti da zaista uživa na putovanju.

Podsjetimo, Iva i Jerko vezu su započeli 2008. godine. Tad su ih vidjeli kako se ljube u VIP-u zagrebačkog noćnog kluba. Kasnije je nogometaš ispričao kako ga je manekenka očarala na prvi pogled. Ona je pak rekla da ju je osvojio iskrenošću.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Miške 11.02.2017.

    Arapi trebaju sveže bijelo meso.

  • 11.02.2017.

    pa zena uziva

  • abcčćdžghijklm 11.02.2017.

    krm,,,a

Komentiraj...
Vidi sve komentare