To je to što me zanima!

Odobrila bi je i princeza Diana: Naomi blistala u bijeloj haljini

Glumica je prije početka snimanja, dva puta odbila glumiti u filmu, no na kraju je ipak pristala utjeloviti princezu Dianu nakon što je shvatila koliko je fascinira
Vidi originalni članak

Jedan od iščekivanijih filmova godine imao je svoju premijeru u četvrtak u Londonu. Naomi Watts (44), koja je utjelovila princezu Dianu, na crvenom tepihu u Londonu zablistala je u dugoj, bijeloj haljini s visokim izrezom.

Biografski film 'Diana' prikazuje posljednje dvije godine života Lady Di, što uključuje i njezinu romansu s doktorom Hasnatom Khanom. Naomi je prije početka snimanja, dva puta odbila glumiti u filmu, no na kraju je ipak pristala utjeloviti princezu nakon što je shvatila koliko je majka prinčeva Williama i Harryja zapravo fascinira. 

- Oduševljena sam ženama poput nje. Koje su zabavne, inteligentne, ali u isto vrijeme i krhke - rekla je glumica na premijeri  filma. 

Naomi je puno istraživala i proučavala život princeze i supruge princa Charlesa koja je tragično preminula u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine. 

- Diana je bila osoba predivnog duha i smisla za humor. U filmu sam i to nastojala što više prikazati - zaključila  je Naomi koja je tijekom snimanja filma jednom prilikom izjavila kako misli da ne bi svatko mogao podnijeti toliki teret slave. 

Dijelovi filma snimani su i u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WOMANIZER 06.09.2013.

    predivna žena! mislim da bude i film dobar!

  • BudimoRealniNe 06.09.2013.

    Baš razmišljam tko je još mogao glumiti Dianu i nitko mi ne pada na pamet.... Mislim da je ona ipak najbolji izbor...A haljina bi mi bila još ljepša da nema ovaj prorez sa strane... Ovaj gornji dio mi se jako sviđa...

  • mila 19 06.09.2013.

    užasno joj haljina stoji...gledala sam dokumentarc sa dijanom a ovaj film mi ne pada na pamet gledat..ne zanima me kako ju je naomi odglumila...dijana je bila posebna...a ova glumica nije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare