Obavijesti

Show

Komentari 9

Odobrila bi je i princeza Diana: Naomi blistala u bijeloj haljini

Odobrila bi je i princeza Diana: Naomi blistala u bijeloj haljini
6

Glumica je prije početka snimanja, dva puta odbila glumiti u filmu, no na kraju je ipak pristala utjeloviti princezu Dianu nakon što je shvatila koliko je fascinira

VIDEO

Jedan od iščekivanijih filmova godine imao je svoju premijeru u četvrtak u Londonu. Naomi Watts (44), koja je utjelovila princezu Dianu, na crvenom tepihu u Londonu zablistala je u dugoj, bijeloj haljini s visokim izrezom.

Biografski film 'Diana' prikazuje posljednje dvije godine života Lady Di, što uključuje i njezinu romansu s doktorom Hasnatom Khanom. Naomi je prije početka snimanja, dva puta odbila glumiti u filmu, no na kraju je ipak pristala utjeloviti princezu nakon što je shvatila koliko je majka prinčeva Williama i Harryja zapravo fascinira. 

- Oduševljena sam ženama poput nje. Koje su zabavne, inteligentne, ali u isto vrijeme i krhke - rekla je glumica na premijeri  filma. 

Naomi je puno istraživala i proučavala život princeze i supruge princa Charlesa koja je tragično preminula u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine. 

- Diana je bila osoba predivnog duha i smisla za humor. U filmu sam i to nastojala što više prikazati - zaključila  je Naomi koja je tijekom snimanja filma jednom prilikom izjavila kako misli da ne bi svatko mogao podnijeti toliki teret slave. 

Dijelovi filma snimani su i u Hrvatskoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin