To je to što me zanima!

Odradile zajedničko snimanje: Koja je od njih majka, koja kći?

Lice Cindy Crawford svojevremeno je krasilo naslovnice svih poznatih modnih časopisa, uključujući Vogue, W, People, Harper's Bazaar, Elle, Cosmopolitan i Allure
Vidi originalni članak

Jednoj od najpoznatijih svjetskih supermodela Cindy Crawford (52) kroz karijeru krasila je mnoge naslovnice i reklamne kampanje, a na snimanju jedne od njih pridružila joj se i kći Kaia Gerber (16). 

VIDI OVO: 10 stvari koje moraš znati o kraljevskom vjenčanju

GREŠKE IZ PROŠLOSTI Cindy Crawford: 'Žalim što su me nagovorili da poziram gola'

Kaia, koju Crawford ima sa suprugom Randeom Gerberom (56) s kojim je dobila i sina Presleyja (18), na fotografijama za reklamnu kampanju nevjerojatno nalikuje na Cindy u mlađim danima. 

VIDI OVO! Celebrity koji se ne srame pokazati svoje bradavice. 

FANOVI JE KRITIZIRAJU Cindy o kćeri: Ne bojim se kad šeta po pisti nego kad je u autu

Cindyno je lice inače izašlo na naslovnicima svih poznatih modnih časopisa, uključujući Vogue, W, People, Harper's Bazaar, Elle, Cosmopolitan i Allure.

DAME NA OKUPU Vatromet ljepote: Pistom opet šetale Cindy, Claudia, Naomi...

Kaia, koja je karijeru započela prošle godine i odmah za Fashion week 2017. 'prošetala' na 22 revije, za američki je The Sun otkrila kako redovito nosi maminu odjeću.

PRAVA 'SITNICA' Crawford i suprug iskeširali 72 mil. kuna za vilu u Kaliforniji

- Najdraže mi je iz njenog ormara izvaditi odjeću koja je u retro stilu i koja djeluje starinski jer mi takvi komadi imaju posebno značenje - rekla je Kaia. Dodala je kako ju 'posebno ljuti što joj noga nije narasla do broja koji Cindy nosi jer joj zbog toga ne može 'krasti' i obuću. 

 

BILI SU NAJLJEPŠI PAR Gere je ljubio najseksi ženu na svijetu, ali sad su samo stranci

Nakon ove reklame je svima jasno koliko mladoliko Cindy Crawford izgleda u 50-ima, budući da ona i kćerka izgledaju više kao sestre. I sin Cindy i Randea, Presley je krenuo majčinim stopama, pa se do 18. već pojavio u nekoliko reklamnih kampanja.  

Crawford je nedavno rekla kako žali zbog nekih suradnji pri kojima su ju nagovorili da pozira bez odjeće. Istaknula je da ne želi da se njezina djeca ikad osvrću unatrag i pomisle kako neke stvari nisu trebali učiniti. 

- Želim ih osnažiti da upravljaju svojim karijerama, ali nisu još spremni za to - rekla je Cindy i dodala kako su joj djeca još u fazi kada ju stalno pitaju što da naprave oko određenih poslova. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Rumpel Stiltskin 21.05.2018.

    Kćer je barem bez brige što joj majka poznaje sve agencije i može joj savjetovati koja je najbolja, :D

  • mrTrobec 20.05.2018.

    To samo slijepac ne vidi

  • 20.05.2018.

    prelijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare