Obavijesti

Show

Komentari 14

Gere je ljubio najseksi ženu na svijetu, ali sad su samo stranci

Gere je ljubio najseksi ženu na svijetu, ali sad su samo stranci
8

Na dan njihovog vjenčanja Cindy je imala 25, a Richard 42 godine. Rastali su se 1995. godine. Richard Gere se uskoro opet ženi, a Cindy kaže kako nikad uistinu nisu bili bliski

VIDEO

Glumac Richard Gere (68) i novinarka Alejandra Silva (35) nakon četverogodišnje veze odlučili su izreći sudbonosno 'da'. 
Par se upoznao u luksuznom talijanskom hotelu kojeg je Alejandra kupila s bivšim suprugom, a vjenčanje je zakazano 5. svibnja u Washingtonu, pišu španjolske dnevne novine ABC.  

67th Berlin International Film Festival. Festival Internazionale del Cinema di Berlino. Red Carpet film "The Dinner".

Glumac koji je već desetljećima simbol zavodnika, i dalje slovi kao jedna od najzgodnijih zvijezda iako mu je 68 godina. Žene su poludjele za njim nakon što je s Juliom Roberts (50) snimio film 'Zgodna žena'.  

1999. časopis People ga je proglasio najseksi muškarcem na svijetu, no on je jednom prilikom rekao da su mu te titule oduvijek bile smiješne. 

Gere je bio četiri godine u braku sa supermodelom Cindy Crawford (52). Jedna od najljepših manekenki i glumac udala se ranih devedesetih, a samo četiri godine nakon podnijeli je papire za razvod braka. Velika razlika u godinama bio je samo jedan od razloga zbog čega ovaj brak nije funkcionirao. Na dan njihovog vjenčanja Cindy je imala 25, a Richard 42 godine. 

Instagram

- Tek mi je sad jasno koliko sam bila mlada. S 26 godina ne mislite da ste takvo dijete. Problem je bio u tome što nikad nismo bili prijatelji - rekla je Cindy o braku s Gereom.

AFP

 - Mislim da žene u dvadesetim godinama tek upoznaju same sebe i počinju shvaćati svoju unutarnju snagu. Teško se mijenjati u odnosu, jer odjednom više niste ta ista osoba - izjavila je Cindy.

Pixsell

- Mislila sam u jednom trenutku kako sam spremna samo pratiti nekoga, no onda sam odlučila da ne želim samo slijediti nekoga te da ponekad i ja želim voditi, a ponekad samo hodati ravnopravno s nekim - rekla je Cindy koja je glumca upoznala na roštilju kod fotografa Herba Rittsa 1987. godine. 

Bivši supružnici upoznali su se kada je ona imala 21 godinu, a s njezinim sazrijevanjem njihov odnos je sve više trpio. 

Nakon Richarda Cindy je sreću pronašla s poduzetnikom Randeom Gerberom (53), s kojim ima dvoje djece, Kaiu Jordan (15) i Presleya Walkera (17). 

-  Svi pitaju za tajnu naše dugovječnosti, a ona je upravo u prijateljstvu. S Randeom se nisam morala praviti da me zanimaju joga, meditacija i budizam. Nikad nisam morala odlaziti na bejzbolske utakmice kao što sam to radila dok sam bila s Richardom - izjavila je Cindy te dodala da je s bivšim suprugom u korektnim odnosima i da ga doživljava kao stranca s kojim nikad nije bila bliska.

O Richardu, koji se 2002. godine vjenčao s Carey Lowell, ima lijepo mišljenje. 

-  On je jako pametan tip, zanimljiv je, interesantan i od njega sam puno naučila o životu. On je bio veliko poglavlje u mom životu - zaključila je Cindy. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga